היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה חמודות אתן , היום הייתי בעוד בדיקה ואמרו לי שיש לי ביצית אחת 17, שניה 14, שלישית 13 רביעית 12. אז אני הזרקתי גם היום ומחר אני הולכת שוב לבדיקות דם + אולטרסאונד. אני מקווה שיהיה בסדר ונעבור את זה וסוף כל סוף ואני אוכל לאחר מכן לומר לכן כמה אני מאושרת. תודה רבה לכל התגובות התומכות שרשמתן לי לגבי ההזרעה. יש למישהי טיפים מה עושים לאחר הזרעה כדי שייקלט או לחילופין לפני הזרעה ? ורד ורד
5 תגובות
עמוד 1
איזה יופי! זאת אומרת שהזריקות עוזרות לך.
לגבי טיפים, אין משהו מיוחד... לא חייבים לנוח או משהו כזה - ממשיכים כרגיל (ומקווים שהשבועיים יעברו מהר ) את יכולה לאכול סלק, זה מעבה את רירית הרחם.
בהצלחה
איזה יופי לשמוע, לדעתי הכי חשוב להיות נינוחה, לא להרים דברים כבדים בשבועיים הקרובים, לאכול בריא ולשתות הרבה.... החיים הטובים נו... מיה שמחכה לחסידה.....