הייתי במרפאת הפלות חוזרות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן
    הרופא היה מקסים, מדבר בספיד - עוד לא פגשתי מישהו כמוהו
    הוא שלח אותי לכל מיני בדיקות- קריוטיפ, המטולוגיה, אולטרסאונד תלת מיימדי ובדיקות דם שונות.
    הוא אמר שקודם נברר בחודשים הקרובים מדוע אני מפילה ואח"כ אני אמשיך את טיפולי הפוריות ואז ברגע שאכנס להריון הוא זה שילווה אותי במהלך כל ההריון וידאג שיעבור בשלום.
    הוא אומר שיש להם במרפאה הצלחה של 80%- נשמע טוב.

עד פברואר אסור לי להכנס להריון כי רק אז אעבור את כל הבדיקות. עוד לא החלטתי אם זה עוזר לי להרגע כי אין לחץ של להיכנס להריון או שזה קשה לי כי אני כבר רוצה בייבי קטן אח\ות לאורקי שלי.
    בכל מקרה היה מעניין אצל הרופא, לא יודעת ממה חששתי לפני
9 תגובות
עמוד 1
  • 80 אחוז נשמע לי נהדר,
    צריך המון המון סבלנות, אני חושבת שאחרי שיבררו מה הבעיה,
    יהיה הרבה יותר קל להיכנס להריון ולשמור עליו...
    זה נשמע קשה מאוד לחכות עד אז, אבל אין ספק שזו הדרך הנכונה
    והטובה ביותר בשבילך.

בהצלחה מתוקה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בוקר טוב אילנה!
    אלו חדשות מאוד טובות.
    80% נשמע נהדר, וזה שהרופא ילווה אותך באופן אישי זה בכלל מצויין.
    ברור לי שקשה מאוד לחכות עד לפברואר, אבל תנסי לחשוב ש"כל עכבה לטובה" ותנסי לנצל את הזמן למה שלא תוכלי עשות כשתהיי בהריון, בע"ה.
    אז שיהיה לך המון המון המון בהצלחה
  • בהצלחה מותק!

• בהצלחה
  • בוקר טוב אילנה מתוקה קודם כל תירגעי ממי הבדיקות שהרופא נתן לך לבצע הן מאוד חשובות אלו בדיקות גנטיקה זו בדיקת דם אחת אבל מרוכזת לכל הבדיקותהרופא היה צריך לתת גם לבן זוגך בדיקה -העיכוב הוא לא בבדיקה הוא בהמתנה של התשובות הן מגיעות לאחר שישה שיבעה שבועות לכן הזדרזי עים זה ממיובדיקת המטולוגיה היא לבדוק קרישי דם והתשובות מגיעות לאחר ארבעה שבועות לכן הזדרזי מותק הכל יהיה בסדר כל דבר בעיתו ממי והכי חשובכל הזמן ביי ביי
  • חדשות טובות

מקווה שימצאו את הסיבה להפלות ועם הטיפול הנכון תעלי על דרך המלך

• תודה יקרות, מחמם את הלב כל העידוד שלכן
    אני בהחלט מרגישה טוב עם הבירור לפני הריון נוסף, לא הייתי רוצה עוד עוגמת נפש כמו אלו שעברתי.
    שוב תודה, אתן מקסימות
  • היי מותק!! המון בהצלחה!!
  • היי מה קורה קבעת תור לבדיקות........
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה