הנקה והריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי בוקר טוב,

ילדתי לפני שלושה חודשים. לידה שניה.
    אני מניקה ויודת שהנקה אינה אמצעי הגנה מהריון אבל יחד עם זאת הסיכויים הם יותר נמוכים להיכנס להריון.
    בשני ההריונות חיכיתי חצי שנה - 8 חודשים בערך עד שהושג ההריון.
    הרגשתי ביוץ כמעט במאה אחוז לפני שבוע וחצי אבל עדיין לא קיבלתי מחזור.

שאלותיי:
    1. האם אישה שמניקה ומקבלת מחזור מבייצת כל חודש?
    2. אם בייצתי לפני שבוע וחצי בהכרח אני אמורה לקבל מחזור תוך שבועיים?
    3. לנסיונות להרות קדמו 4 מחזורים של איקקלומין וגונל שלא צלחו, בעקבותיהם היה שיבוש הורמונלי ואז הריתי באופן ספונטני - בשני ההריונות. האם זה אומר שהגוף "למד שיטה" שאני צריכה ליצור שיבוש הורמונלי כדי להרות חודש אחרי זה ספונטני? זה נשמע לי מוזר אבל האם זה יכול להיות?
    4. אם אני נקלטת להריון מבלי לקבל מחזור, איך מחושב גיל ההריון? רק לפי אולטרסאונד?

סליחה על ההצפה של השאלות, אני פשוט פוחדת שאצטרך לקחת את כל ההרמונים האלו שוב כדי ליצור שיבוש הורמונלי ואז להיכנס להריון....
    פשוט רוצה הריון ספונטני, בריא ובקלות - אמן!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    1. אישה שמניקה מלא , בד"כ , לא מקבלת וסת ולא מייצת עד חצי שנה אחרי הלידה.
    2. הוסת אמור להופיע שבועיים אחרי הביוץ
    3. קשה לי להסביר מה שקרה לך, אבל אין כזה דבר שצריך לשבש את המחזור כדי שיהיה ביוץ והריון
    4. כן

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה