היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני כבר מתחילה לקנא..... כל היום: "איפה אבא? למה הוא בעבודה? אבא יקלח אותי! אבא ואבא ואבא...." אבל מה? לפני השינה זה בדיוק אחרת - לא מוכנה בשום פנים שאבא ירדים אותה - רק אמא http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
זה מצוין!!!! עם כל ההורמונים והקושי שלך כרגע את עוד לא מבינה כמה זה יהיה לך טוב אחרי הלידה. זה טוב שדווקא עכשיו היא לא ניצמדת אלייך יותר אלא פשוט מבינה שבזמן הקרוב היא תצטרך להיות יותר מחוברת לאבא כי את תטפלי יותר בתינוקת. תקלטי כמה זה מדהים שהיא לוקחת צעד אחורה דווקא עכשיו, רגע לפני הלידה ומתחברת עוד יותר לאבא שלה. תקלטי כמה היא חכמה. זה כמובן לא בא ע"ח תשומת הלב ממך, אבל היא אמצה לעצמה כרגע עוגן של אבא. נסי לשמוח מזה ואיתם.
ספרי לי על זה... גם לבעלי יש מאהבת מהממת כבר הפסקתי לקנא ממזמן כי גם לי יש מאהב מהמם קטן
גאיה וקורן שלנו
לבעלי יש מאהב
גם אופיר כזו
ענבלושה!!
יאללה קדימה לעבודה!! מחכה כבר לראות את יצירת אומנות הבאה שלכם
גאיה וקורן שלנו
מורני בע"ה אני מאוד רוצה בן
ליטל ואת חכמה הלכת והבאת לו עוד מאהבת
איזו מתוקה
אני חייבת להזמין אותך אליי הביתה ולראות את האהבה בין אורן ל-רון! זה פשוט הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תביני שגם כשמידי פעם בוקעות לה שיניים והיא לא ישנה טוב בלילה, היא בוכה וכשאני ניגשת אליי היא אומרת "לא את, אורן"
בנות זה של אבא ,מדברת הילדה של אבא [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
איזה כייף לי שיש לי 3 נסיכים שכל הזמן רוצים אמא ליטלי אין מה לעשות זה הגיל והתרגיל של אני הילדה של אבא ואבא הוא שלי זה יעבור
עינבר ממש צודקת! את תתחילי להודות על כך אחרי הלידה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
הנושא מוכר מאודדדדדדדדדדד
גם בעלי זכה במאהבת מיוחדת ליאן נסיכה שלנו 18/05/08 ttp:yoledet//tickers.families.com]
לבעלי יש 2 מאהבות מה אני אגיד?
וכל חברותיי את מה שיש לכן להגיד על זה אני יודעת **** עבודה מהבית :