היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שתבינו זה לא היה "רק" שעון... כל האיזור היה כל כך אדום ונפוח שבמבט ראשון חשבתי שזו כוויה!!!! אני מבינה שילדים נושכים, באמת... גם לעידן היתה תקופה כזו
תדובבי את הילד שחר ששנה שעברה נשכו אותו בגן גם לא היו מספרים לי שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תראי עבדתי עד לפני 4 חודשים בגן אמנם עם גילאי שנה בערך אבל אני יכולה להגיד לך שהיו מקרים שילד נשך והילד השני לא בכה או שבכה לשניה לי היו מקסימום 6 ילדים אז לא יכולנו לפספס כי אין הרבה ילדים אז יש מצב שהן לא שמו לב אני עדיין חושבת שהן צריכות לדווח להורים ולשים לב אם יש לילדים סימנים כאלו במיוחד אם זה נפוח כמו שאת אומרת וזה בסדר להגיד שהן לא ראו מי ומה אבל ליידע את ההורים שהיה מקרה
הנה, בואי אני אספר לך על אור (שלי) וליאם (של איילת)
הם חברים טובים!! וכנראה שרבו לא יודעת על מה - ואור נשכה אותו.
מירית צודקת- הם לא תמיד בוכים... אני לא מבינה מה הבעיה של הגננת להגיד? זה קורה- הם ילדים! את רום נשכו פעם בגן משהו רציני ממש...אבל הגננת באה ישר כשהגעתי לקחת אותו בצהריים ואמרה שחבר נשך אותו. קיבלתי את זה בסדר- כי אני יודעת שזה קורה- העיקר היה לי חשוב שהם באו ואמרו ולא הסתירו וניסו לטייח. בבית רום סיפר לי גם מי נשך אותו בדיוק....עד היום הוא זוכר... הם אמרו גם פעם שרום נשך מישהו אחר... אין מה לעשות.... גם בבית ראיתי אותו נושך פעם את אופק כשהתעצבן עליו- אופק לא בכה- נתן צעקה והלך ממנו...
כן, אצלנו זה ידוע המצב הזה. הן בחיים לא רואות שדברים קורים. בחיאת רבאק - הילדה שלי פתחה את הראש והן לא ראו איך זה קרה!!!! נשיכות, שריטות, מכות בראש - כלום, הכל במקרה הן עם העיניים לכיוון השני