סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אולי היה כזה אני לא זוכרת אבל הסקר שלי הוא:
    האם את עושה משהו שהוא לעצמך (הגשמת חלום, חוג, משהו שכולה הנאה לעצמך)?

אז אני יענה ראשונה.
    טוב אז החלטתי ללכת ללמוד משהו שאני אוהבת מאוד ומאוד מתחברת אליו וזה הפקת אירועים אני מתחילה בעזרת ה' שבוע הבא ואני מחכה לזה. הלימודים הם אחרי צהריים מ 17:30-21:00 פעם בשבוע במשך שמונה חודשים ככה אני גם ילמד את מה שאני מאוד אוהבת וכבר עושה בקטן וגם קצת התאוורר קצת מהעבודה, ילדים שיהיו בריאים ובכלל. גם יצא טוב שביום הלימודים לאביאל אין שיעורים ואני לא צריכה להיות בלחץ וללכת בכייף.

11 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה
  • יוצאת עם חברות ..
  • לעשות קניות של בגדים ומספרה אני עושה אבל הפעם החלטתי לממש את אהבה שלי משהו שאני יכולה לנסות להגשים את מה שאני באמת אוהבת למשל בעלי מאוד אוהב כדורגל אז הוא כל יום שישי משחק כמה שעות עם כל חברי הילדות שלו הוא לא מוותר על זה אף פעם אז החלטתי לא בגלל שיש לו אהבה לכדורגל אלא בגלל ששאלתי את עצמי מתי אני התחיל לעשות משהו שאני אוהבת ואז אמרתי זהו הבאתי את מספר הילדים שרציתי אני עובדתחוזרת הביתה אוספת את הילדים אוכל מקלחות חוגים, שיעורים, ואיפה אני רק עבודה בית ילדים ואיפה אהבה שלי לממש את הרצונות שלי ואז החלטתי שאני הולכת ללמוד ולא משנה מה יהיה אחרי הלימודים אם העבוד בזה הוא לא זה ענין של זמן אבל הנפש שלי תהיה מאושרת והילדים יקבלו אמא עם אנרגיות יותר טובות כי אני מאמינה ילדים מאושרים זה ילדים שאמא שלהם מאושרת.

• כל הכבוד!!! רחל שחשבת על עצמך ונרשמת ללמוד משהו שאת אוהבת
    זה מצויין אני בעד
    אני גם מאוד רוצה ללכת ללמוד עיצוב שולחנות וברים
    אני במקצועי אדריכלית ומעצבת פנים סיימתי לימודים אחרי 7 שנים
    ולא וותרתי לעצמי למרות שעד עכשיו אני לא עוסקת בזה
    אבל אני הוכחתי לעצמי ולסובבים אותי שלמדתי משהו וסיימתי אותו בהצלחה

[center]

• אני גאה בך שאת עושה מה שאת אוהבת
  • תודה בנות על הפרגון כן אני מחכה לזה והאמת שגם אחותי הקטנה נרשמה אז בכלל יהיה כייף.

• אני כמעט סיימתי תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים... אבל זה
    יותר לצורך פרנסה (בעתיד

טוהר
  • כן אני עושה משהוא לעצמי , מישתדלת תמיד לעשות זה מרגיע מאוד

כרגע אני לומדת תפירה (בזכות גנית
  • יותר רגועה?
    אולי גמני אתחיל ללמוד תפירה ?
  • כל הכבוד לך!!!!!!

גם אני כמו אורלי.....הפסקתי תואר שני ורוצה לחזור לסיים אותו.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה