היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי ערב טוב.כמו שניראה לי את מבינה בהזרעה.אני מטפלת אצל רופא טוב.כבר 4 חודשים הוא נתן לי המון בדיקות.כגון[קריוטיפ.צילום רחם.הומטולוגיה.וכו,]ביצעתי את כל הבדיקות.הכל תקין.גם אצל בעלי הכל תקין.הוא אמר לי כשכל הבדיקות יהיו אצלי לקבוע תור כדי שנקבע תוכנית.מחר אני אצלו מה נראה לך מתי תתבצע ההזרעה.. יותר נכון מתי מבצעים הזרעה ישר אחרי המחזור את יכולה לתת לי קצת פרטים כמה שיותר מהר אני קצת לחוצה
4 תגובות
עמוד 1
למה הבנת שאני מבינה בהזרעה? יש לי יותר מזל משכל, עברתי הזרעה אחת ונקלטתי. עכשיו עברתי הפריה אחת- מקווה שגם היא תניב פרי ולא אאלץ לעבור עוד... אין לי מושג מה יקבעו לך ומתי אבל שיהיה המון בהצלחה,
תודה מותק
נסיכה אני יכולה לעזור לגבי ההזרעות, עברתי 5 כאלו... ההזרעה תתבצע ברגע שתבייצי. כאשר תהי אצל הרופא הוא יגיד לך האם זה יהיה על בסיס ביוץ טבעי או ע"י כדורים/זריקות. מכיוון שאת אומרת שהכל תקין בטח יתחיל איתך על בסיס ביוץ טבעי. הוא יעשה לך אולטראסאונד לבדוק מתי את מבציית וכאשר תהיי בשיא הביוץ תבוא ההזרעה. אם מדובר בכדורים מתחילים אותם ביום החמישי למחזור לגביי זריקות למזלי אני עדיין לא יודעת.. ככל הנראה כאשר יהיה ביוץ הוא יתן לך זריקת אוביטרל, זה משהה את הביוץ כך שלא יתפסס. מקווה שעזרתי,