חדשה ורוצה לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אני חדשה פה והחלטתי לפנות לפורום משום שאני עוברת תקופה לא פשוטה כבר שנה וחצי עם זוגתי שנמצאת בטיפולי פוריות. עברנו תלאות בשנה וחצי האחרונות.רופאים מתחלפים בבית חולים ציבורי, כאוס שלם ופספוס גדול מאוד של בעיית פוריות ,שחלה פוליציסטית ואי ביוץ שהרופאים פשוט לא שמו לב שהיא קיימת. היא עברה שתי הזרעות לשווא ואז עברנו לפרטי והיא התחילה טיפולים בגונל אף. עוד שתי הזרעות שנכשלו, ועכשיו הרופא המליץ איי וי אף. אני שם כל הזמן, עוזרת תומכת ודואגת, אך גם מותשת מלראות אותה סובלת את הכאב והבלגן האינסופי. בחרתי לכתוב כאן , כדי למצוא נשים המתמודדות עם אותו הקושי.. שתינו חוששות מאוד מהפריות, כל תופעות הלוואי נשמעטת מאוד מלחיצות, ואני חייבת לציין שאני הרבה יותר היסטרית ממנה. בימים האחרונים מתוך המצוקה והמחשבות עלה במוחי רעיון לשתף בפורום ולנסות להכיר נשים שידברו בשפה שלי , חשבתי לנסות לארגן אפילו מפגש עם נשים ,לדבר, לפרוק ולשתף, לתמוך אחת בשניה ולא רק מאחורי מקלדת. אם משהי מעוניינת , אהיה יותר משמחה לעשות זאת.
    תודה לכל מי שקראה את ההודעה :-)
    לילה מקסים

if
11 תגובות
עמוד 1
  • אתם חייבים להפסיק לדאוג נכון זה קשה ומפחיד אני גם מפחדת להתחיל הפריות או כול דבר שקשור להורמונים...אבל איך שאני הבנתי זה לא כול כך קשה זאת תקופה מלחיצה וקשה והרבה לא יכולים להבין את זה העיקר שתיהיו רגועים ולא תדאגו .....תחיו את חיי היום יום שלכם הכי רגיל שייש כי זה הוא הפתרון הכי טוב שאפשר להציע ...
    שיהיה בהצלחה מחזיקה לכן אצבעות

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • קודם כל ברוכה הבאהתמיד כיף לשוחח אפילו שזה אחרי מקלדת.טוב שאת לצידה ותומכת זה חשוב לעבור את זה ביחד.אלונה כתבה לך משפט מאוד חכם.וצודק.אל תדאגי כל דבר בעיתו וכל דבר שבא בקושי וביסורים זה הכי מוצלח.תרפי ממי בלי לחץ.שיהיה בהצלחה ואם תרצי לדבר כולנו כאן בשבילך.יום טוב.לחייך כל הזמן פשוט לא לחשוב
  • זו בדיוק הגישה שלי למען האמת . תמיד אני אומרת שמה שהולך קשה בסוף יוצא הכי טוב. נתקלתי בלא מעט מכשולים בחיים וכשיצא מזה משהו בסוף זה היה מתוק יותר. אני מאוד לחוצה והיסטרית משימוש בהורמונים בעיקר משום שנחשפתי למקרה לא נעים וקשה של חברה שחלתה בסרטן השחלות ולדעתי זה מה שהכניס בשתינו את הפחדים האיומים האלה. אני מוכרחה לציין גם שההסברים של הרופא לא ממש הרגיעו אף אחת מאיתנו..הוא בדיוק שם את הדגש על כל הסיכונים התופעות והמחלות וזה היה ממש מפחיד. הייתי שמחה לשמוע קצת מנשים מנוסות שכבר נמצאות בתוך התהליך על השאיבה ועל ההתמודדות עם התופעות.
    אני מודה לכן מראש על התמיכה ועל השיתוף, כיף שאפשר לפרוק קצת, זה היה עצור בי לא מעט זמן..

if
  • היי מה קורה מותק.נרגעתאני עכשיו חזרתי מהרופא עוד שבוע אני מתחילה זריקות להשרות את הביוץ כלשונו בקיצור הורמונים ואחרי זה הזרעה ראשונה.שיהיה לכולן בשורות טובות ביי מותק.
  • שיהיה לך המון המון בהצלחה ממי!!
    אני מאחלת לך להקלט בהזרעות! אני? נרגעתי?.. לא ממש... אולי עוד קצת פורומים ונשים מקסימות כמוכן ואט לאט הלחץ ירד, ואולי פשוט צריך לקפוץ למים ולהתחיל לשחות..אולי כשנהיה בתוך התהליך הזה הכל יראה פשוט יותר מאשר בתאוריה. הלוואי...

if
  • חמודה את אל יאוש מותק.כל הזמן לחייך חיוך ובסוף יבוא
  • יש דבר פשוט בהסברים של הרופאים שאנשים לא מבינים, אבא שלי ואחי רופאים לצורך העיניין ולכן אני יודעת...קוראים לזה "כיסוי תחת" בשפה העממית...
    הם חייבים להסביר את כל הסיכונים בטיפול המוצע כדי שהמטופל לא יגיד בעתיד "לא אמרת" "לא ידעתי", הם תדגישים את הסיכונים בטיפול כלשהו כדי שמטופל יידע שיש סיכוי שדבר X יקרה, או שיהיו תופעות לווי, לרוב שום דבר לא קורה והכל עובר בשלום! כמו שמחתימים אותנו למשל על כל מיני טפסים לפני ניתוח, הרדמה וכו'.
    בקיצור, אני מאחלת לכן שהכל יהיה בסדר, ואל דאגה! הכל יצליח ויהיה לכם תינוק מהמם! תנסו להיות רגועות וזה יילך יותר מהר.
    אני בטוחה שהיא תיקלט בקרוב.
    בהצלחה!

sOsHi
  • תודה לך :-)
    נשמע די מרגיע..אני יודעת שמסבירים הכל כדי לכסות את התחת מכל כיוון אפשרי, את צודקת. הבעיה שזה עדיין מלחיץ לשמוע את כל זה את מבינה?

if
  • אוי תשמעיייי!! כתבתי לך הודעה מזה ארוכה והמערכת עשתה לי בעיות והיא נמחקהההההההה!! איזה עצבים!!!
    אני אנסה לשחזר....
    הרופאים נוטים לצבוע הכל בשחור ורק בא לך לתפוס את הרגליים ולברוח כל עוד נפשך בך! אני הייתי כבר על שולחן ניתוחים והמרדים בא להחתים אותי על ההרדמה ושאלתי למה זה? והוא אמר למקרה שאני אשים לך יותר מידי חומר מרדים ולא תתעוררי או הרגליים שלך לא יוכלו ללכת שוב, וואט??? בן כלב!!!
    ממה שאני יודעת, תופעות לווי בדר"כ יכולות לקרות שיש עבר במשפחה של מחלות, או אלרגיות מסויימות, או הרופא עשה פאלטה, שמעי..דברים קורים, היו מקרים מעולם...
    ועם זאת זה ממש לא המקרה שלכן אני מאמינה, עברתן כל כך הרבה כבר...
    אני הייתי מציעה שתפנו לרופא פרטי, יש לו יותר זמן, הוא לא מתחלף, והיחס שלו הרבה יותר הגיוני ואנושי מרופאים בבתי חולים וכד', אלה שחוקים לגמרי! מתים לסיים את רשימת המטופלים הארוכה ולעוף הביתה, ואת חושבת שיש להם זמן להקשיב לחששות שלך? הצחקת אותי.
    בקיצור, תורידו לחץ, תצאו, תבלו, תתייטלו, תעבדו, תסיחו את הדעת, תמשיכו באורח חיים נורמלי, לחץ הורס פיזית ונפשית!
    אני קבלתי אתמול התבאסתי, נכון, אבל אמרתי יאללה!! כנראה אני אנסה חודש נוסף...בסוף כולנו ניקלטות!!!
    תהיי רגועהההההההההה!!!

sOsHi
  • וואי!! איך זה מעצבבןןןן! זה קרה לי אתמול כשכתבתי כאןאת ההודעה הראשונה ופתאום הכל נעלם לי!
    אני כל כך מבינה את השחור עליו את מדברת.. עברנו גהנום בתל השומר! זוגתי אשת קבע ושלחו אותה ישר לשם. זה בית חרושת במלוא מובן המילה! יו את כל כך צודקת, אץ ממש קולעת בול, זה ממש מה שקרה לנו שם, זה היה איום ונורא. מרוב שלא אכפת להם שם, היא הגיעה אחרי כל הבדיקות לפתיחת התיק שם, הרופא כמעט נרדם לנו מול הפנים ריפרף על הבדיקות ופיספס פרט "קטנטן" שהיה כתוב שם שחור על גבי לבן, שיש לה שחלה פוליציסטית. הוא אמר לה את צעירה בריאה תעשי הזרעות טבעיות..מה אכפת לו? היינו שם אצל שישה(!) רופאים שונים זה לא יאמן פשוט.. ואז פתאום התחילו לה דימומים של חודש שלם היינו בפניקה, לא הבנו מה קורה לה. בהזרעה השניה איזה רופא שלא ראינו את הפרצוף שלו אפילו נתן הוראה לאחיות להגיד לה להזריק פתאום. הוא לא ידע מי היא מה היא, לא ידע שהיא פוליציסטית, כלום. היא מבחינת הרופאים שם שם של תיק מבין אלף. הדימום היה מהזריקות הלא קשורות והלא מתוזמנות האלה, פעמיים הגענו למיון נשים, היה נורא, אין את מי לשאול אין עם מי להתייעץ, חוסר אונים מוחלט! בסוף נשברנו ולקחנו רופא פרטי. למזלנו יש לנו רופא פרטי מקסים שממש מפצה אותנו על העוול הזה..
    ןמה שהרופא אמר לך נורא!! באמת כלב!! זה קרה לחאחות של חברה שלי שהסתבכה אחרי הלידה עם בצקת בשלפוחית השתן והתאשפזה , בא אליה הרופא הנבלה ואמר לה "בלידה לפעמים זה כמו לחצות כביש, יש כאלה שעוברים חלק ויש שנדרסים, את נדרסת"..את מבינה איזה חלאה?? זה פשוט לא יאמן...
    מדהים שקלעת בול בהכל..גם את עוברת טיפולים?

if
  • אני עדיין לא בשלב הזה ואני מקווה לא להגיע אליו!!
    אני סה"כ מנסה 7 חודשים להיכנס ואת יודעת...לא בלחץ עדיין. אני די רגועה עם הנושא, מה שכן מאכזב לראות שקבלתי אבל נו, מה אני אעשה? אני כבר פועלת שזה יקרה, אז זה יקרה! אין ברירה אחרת! אם מנסים, מצליחים בסופו של דבר.
    אני שמחה לשמוע שלקחתן רופא פרטי, המצב בבתי חולים מדאיג, אנחנו בשבילם אשכרה גוש בשר שמדבר..חחחחחח
    עצוב, ממש עצוב...
    אני בטוחה שבסופו של דבר היא תיקלט ותהנו מהריון בריא ומשעמם!!
    תיהיו חזקות אחת בשביל השניה!
    סבלנות משתלמת!

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה