ריפוי בעיסוק..יש משהי כאן שעושה עם הילדים? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה להתחיל עם אלעאי. היד שלו "קצת" מרחפת כשהוא מצייר ולכן הציורים שלו מאוד בהירים..
11 תגובות
עמוד 1
הי לא הבנתי מה ז"א יד מרחפת, אבל אולי כדאי לנסות לתרגל איתו מריצה (ידיו על הרצפה ואת אוחזת ברגליו והוא מתקדם כך) ובכלל לעודד יותר שימוש של כוח ידיים (בגינה - השלבים שמתקדמים עליהם עם הידיים, טבעות, מתח וכו') מה שיחזק לו את חגורת הכתפיים ודרך זה את היכולות הגרפומוטוריות.
על חגורת הכתפיים אנחנו מתחילים כבר לעבוד ביום שלישי הקרוב- אנחנו מתחילים חוג רכיבה טיפולית על סוסים שאמור לחזק לו את חגורת הכתפיים.
היד שלו מרחפת קצת- כלומר שהוא לא לוחץ חזק על הצבעים כשהוא מצייר ולכן הציורים שלו נראים בקווים מאוד חלשים. הבעייה הזו התחילה בעצם בשנה שעברה וניסיתי לעבוד איתו על העניין הזה בדרכים שונות כגון בצקים, לחיצת כדור רך, הוא גם עושה שכיבות סמיכה להנאתו (כמו ספורטקס
הי אני לאחרונה התחלתי לקחת את סמדר למרפאה בעיסוק. הגננת שלה המליצה ולכן אנחנו הולכות פעם בשבוע למרכז הלמידה לריפוי בעיסוק , דרך אגב זה עולה 120 ש"ח כל פגישה ומקבלים 90 ש"ח החזר מקופ"ח. לסמדר יש קושי בגזירה, אחיזת עיפרון נכונה וכד' וזה גם נובע בין השאר בגלל שהיא שמאלית. איך אלעאי גוזר? איך הוא מחזיק עיפרון ? יש קושי בהדבקה? אם כן את יכולה להתייעץ עם הגננת לגבי ריפוי בעיסוק ואז היא תפנה אותך למרכז למידה באיזור שלכם ,אליו את צריכה להגיע עם הפניה של רופא ילדים, אבל קודם כל את צריכה המלצה של הגננת. בהצלחה.
עכשיו ראיתי שהגננת המליצה אז יופי והמרפא בעיסוק כבר יסביר לך על תירגול בבית
אז זהו...שלאלעאי אין כלל קושי בדברים האלה, הוא גוזר נהדר! גם אחיזת המספריים שלו טובה מאוד! הוא מחזיק עיפרון אולי לא כל כך טוב..אני לא יודעת איך להסביר אבל לא כמו שאני מחזיקה אבל בהחלט כמו ש-רוןב הילדים בגן מחזיקים, אולי זה אופייני לגיל הזה? והוא מדביק בסדר גמור.
יש רק את העניין הזה שהוא לא לוחץ מספיק על הצבעים. בטושים זה פחות בולט כי גם ככה הטושים מציירם בצבעים יותר כהים אז קשה להבחין. מה שכן, העלמתי לו את הטושים מהבית כדי שיצייר רק בצבעים ויתאמץ יותר
אדווה את לא יודעת כמה כייף יהיה לאלעאי ברכיבה על סוסים כשאנחנו היינו הולכים לסוסים אביאל היה בענניים זה כייף לא נורמלי ואנחנו היינו נהנים לראות אותו במיוחד שהוא היה דוהר על הסוס איזה יפה זה. הסוסים בכלל נותנים לילד הרבה בטחון עצמי. רחל
איזה כייף לשמוע! אני כ"כ מחכה
אני וליאבי היינו היום באיבחון בריפוי בעיסוק תלכי אין לך מה להפסיד אלא רק כדי לחזק את אלעאי איפה אתם עושים את הרכיבה הטיפולית ?,גם אני רוצה לקחת את ליאבי לזה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
בחווה בין כפר הורדים לתרשיחא.
זה רחוק לי להגיע לשם שמעתי שברגבה יש חווה טובה נראה אם הוא עדיין לא קטן לזה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
אצל אלעאי זו רכיבה טיפולית. אני חושבת שיש הבדל בין הדברים.. זה באמת רחוק לך, עדכני אותי לגבי רגבה.