היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות שלום. אני לא הכי מבינה בהזרעה לכן אני שואלת המון שאלות. תסלחו לי. עוד שבוע אני מתחילה כדורים.וזריקות. שאלה. 1.אחרי כמה זמן מתבצעת הזרעה?? 2.כמה עוברים מכניסים? אני ממש מודה לכולן. תודה.ושבת שלום.
6 תגובות
עמוד 1
היי, בהזרעה לא מכניסים עוברים. מחדירים את הזרע כדי שיפגש עם הביצית ויפרה אותה. אם את אמורה לקחת זריקות הורמונים שייצרו יותר מביצית אחת אז אולי יש סיכוי להריון עם יותר מעובר אחד. בהצלחה !!!
הנסיכה אני מזה מבינה אותך גם אני חדשה בנושא ההזרעות...פתאום נהיה מזה בלבול בראש...לא יודעים מי נגד מי...אצלי ההזרעה תתבצע על בסיס ביוץ טבעי אני מקווה שילך טוב בכול מקרה הפורום הזה ממש מוקף בבחורות מקסימות שרק נותנות לנו מענה...אין ספק שמרגישים פה בבית!
שיהיה בהצלחה לשניכם "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
היי אני באמת כבר מבולבלת. יותר נכון משתגעת.הכל תקין אצלי ואצל בעלי.ופשוט אין הריון. יש פה בנות מדהימות.מקוה שלכולן יהיה טוב ובסדר. בהדלקת נרות שבת אני יבקש על כל בנות הפורום. אמן אמן אמן בשורות טובות לכולנו. שבת שלום
אל דאגה. יש הרבה זוגות שאין להם שום בעיה (לדוגמא אנחנו) שזה פשוט לא נקלט, הזרע והביצית לא רוצים להיפגש תודה לאל שהרפואה מתקדמת ואפשר להשיג הריון בהזרעה/הפרייה תשמחי שאין לכם שום בעיה ותהיה אופטימית שיהיה בהצלחה !!!
ההזרעה תתבצע בהתאם לביציות שלך במעקב שיעשו לך יראו מתי את בשיא הביוץ ואז יתאמו לך הזרעה יום יומיים לאחר מכן.