איחור במחזור ודקירות בבטן התחתונהמצד ימין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בת 25 אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כ-8 חודשים, יש לי מחזור כל 26-28 יום, המחזור האחרון הופיע אחרי 26 יום, היום אני נמצאת ביום ה35 כלומר איחור של כ-10 ימים. בנוסף יש לי בשבוע האחרון דקירות מדי פעם בבטן התחתונה מצד ימין, אבל רק כשאני עומדת או הולכת.
    לא עשיתי בדיקת הריון עדיין, ואני לא מרגישה איזה שהם תסמינים של הריון. (עוד לא הייתי בעבר בהריון כך שאיני יודעת אם אני אמורה להרגיש שונה )
    הייתי רוצה לקבל עצה להמשך הדרך..
    האם יש סיכוי להריון?
4 תגובות
עמוד 1
  • הכל יכול להיות תעשי בדיקת דם יום ראשון במקום להיות באי ודאות
    ותסמינים של הריון ומחזור זה דומה.

אירית
  • דבר ראשון תעשי בדיקת הריון, איחור של 10 ימים זה מכובד, ובטוח תדעי את התוצאה.
    דבר שני קורה שבהריון יש כמו כאבי מחזור, זה בגלל שהרחם מתחיל להתרחב.
    עדיף שתעשי כבר עכשיו את הבדיקה כך תדעי שאם את בהריון את צריכה לגשת לרופא ולברר מה זה הדקירות האלה ולדעת אם זה נורמלי או לא!
    אם זה לא הריון, אז אולי זה תסמינים שלפני מחזור....בכל מקרה שורה תחתונה:
    תעשי בדיקה!!
    בהצלחה!

sOsHi
  • לא מזיק לבדוק........שיהיה בהצלחה
    ובעזרת ה' החסידה תביא לך את המיוחל
  • כשאני נקלטתי בשני ההריונות שלי- היו לי דקירות בבטן מצד ימין.
    מהר לעשות בדיקה!!!!!!!!!!

מחכה לבשורות טובות

גאיה וקורן שלנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה