איחור במחזור ובדיקה שלילית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני חדשה כאן.. ואודה לעזרתכן..
    קורה לי משהו מוזר.. אני ובעלי מנסים להרות.
    מאז שהפסקתי את הגלולות המחזורים שלי היו סדירים- 28 יום, 25 (טיסות לחו"ל שכנראה שיבשו), 28 יום.
    מחזור אחרון 10.10.

בערך שבוע לפני תאריך קבלת המחזור המיועד חשתי כאבים בבטן התחתונה, חזקים, כמו של מחזור רק שבוע לפני הזמן.. הכאבים עברו אך מידי פעם המשכתי להרגיש כאבי מחזור קלים ו/או מיחושים למינהם.

הייתי אמורה לקבל ביום ראשון, היום יום שישי וטרם מופיע המחזור... אין לי סימנים נוספים אשר יכולים להעיד על הריון.. יש לי כאבי בטן כלליים אני לא יודעת אם זה קשור..

עשיתי בדיקה ביתית ביום שני (יום איחור) - תוצאה שלילית.
    בידקה נוספת היום בבוקר- יום 5 לאיחור- בדיקה שלילית.

מה קורה לי?? המחזור סדיר בד"כ...

האם למישהי קרה מקרה דומה? האם בכל זאת יש סיכוי להריון (שכן כתוב על הערכה 99% ודאות)..

אודה מאוד לתשובתכן ועזרתכן אם למישהי קרה משהו כזה...
    תודה רבה ובהצלחה לכולן!
5 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון הכל יכול להיות!
    הכי בטוח שתעשי בדיקת דם, זה גם יגלה אם יש איזה בעיונת של הורמונים או משהו כזה.
    בהצלחה!

sOsHi
  • בהחלט יכול להיות הריון ושאולי הביוץ היה טיפה מאוחר
    אם עוד כמה ימים לא תקבלי תבקשי לעשות בדיקת דם זה הכי אמין
    שיהיה בהצלחה.
  • תודה בנות יקרות על התגובות.. טרם קיבלתי...

אשמח לשמוע אם לעוג מישהי רקה מקרה שכזה שנגמר בהריון... מנסה לא לקוות יותר מידי כדי לא להתאכזב...
  • בוקר טוב
    לי בשני ההריונות...עם שבוע איחור 3 בדיקות יצאו שלילי... ורק בדיקת הדם יצאה חיובית..

תעשי בדיקת דם...עוש כמב ימים
    לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • כמו שבנות אומרות צריך לעשות בדיקת דם כדי לדעת אבל רציתי להגיד לך שלי קרה אותו דבר. לצערי זה פשוט היה הלחץ מלחכות.. לא קיבלתי, עשיתי 3 בדיקות שיצאו שליליות וחודש אחכ ששוב לא קיבלתי דימיינתי תחושות ועשיתי בדיקת דם שכמובן גם יצאה שלילית. באותו יום אחרי הקלה של בכי קיבלתי מחזור.. עכשיו אני מתחילה מהתחלה.
    מחזיקה אצבעות שזה לא המקרה אצלך ושנקלטת!!

Amanda
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה