שלום חזרתי אחרי חודש וחצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי, אמא שלי הייתה מאושפזת הרבה זמן והעברנו את החיים שלנו לשם ולה אין מחשב + לא היה לי רגע לנשום...
    וגם הוצאנו בגלל זה את הילדים מהמסגרת וזה היה חתיכת גיבוש משפחתי... בקיצור, סרט.
    אז לא נעלמתי, רק נעדרתי..
    בשעה טובה ומוצלחת סיימתי טיפול ראשון באיקקלומין ומחר אני עושה אולטרא בשביל לראות מה שלום הגוף שלי...
    הם אמרו שאמנם הזקיקים גדלו מ:10-14 ל-19 אבל זה עדיין לא ממש "שם", אלא בדרך. יכול להיות שאם זה לא עבד אז יצטרכו להגדיל לי את המינון...
    מה שלום כולן ? המון המון חדשות. מיה רוצה תינוקי, מה שלומך ?
    ופשושה ?
    בתקופה הזו היה לי ממש חסר הפורום...

המשב שלי די עומד לקרןס ואני מקווה שזה לא יקרה אין מה לעשות, כשזה בא, זה בא בצרורות ממש !!!

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
7 תגובות
עמוד 1
  • מוכנה לקרב ברוכה השבה ושבת שלום
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • היי, אני רואה שהגעת עם מצב רוח וזה מעולה
    המון הצלחה בטיפול
    אני מקווה שאמך מרגישה טוב יותר
  • תודה בננות. מחר אולטרא סאונד לבדוק אם צדקו לגבי ביוץ או לא. ו..כן, יש לי מצב רוח, כי אחרי הכל, זה טוב לחזור הביתה לפינה שלי ואני יודעת שמצוות כיבוד הורים קיימתי (דין של בת יחידה ) וגם מעז יצא מתוק, הגיבוש המשפחתי היה טוב לילדים למרות החששות שלי והם השתלבו בגן חזרה יותר טוב מקודם.
    לפני כמה זמן היינו בטוחים שאני בהריון, כל הסימנים היו שם ובסוף התברר שלא והיה לי מאד קשה עם זה.
    אז עכשיו החלטתי שלא מעניינים אותי הסימניםואני מאמינה רק לדם שלי שיספר את הסיפור בבדיקות ואני ממש מרגישה שזה מוריד ממני לחץ. אני עושה כל שאפשר ויותר מזה... מי יכול ?! ועדיין תחזיקו לי למחר ואני כבר אדווח...

• היי, איזה נחמד ששאלת עליי...
    אני עברתי החזרה לפני שבוע של שני קטנטנים,
    ומחכה בקוצר רוח ליום ששי הבא - לבדיקת בטא....
    מקווה שיצליח ואם אפשר להיות חצופה לגמרי- מקווה שיצליח כפול 2,ואם אפשר להתפרע במשאלות הלב אז שיהיו ו

ואם לא........
    נתחיל מהתחלה
    בכוחות מחודשים לגמרי
    עם חיוך.
    מבטיחה.
  • וואי, פשושה, בהצלחה גדולה. בהחלט מחזיקה לך אצבעות.
    הייתה לי שיחה מעניינת עם הרופא שלי על "דחיפה" לשניים. כמעט הלכנו מכות על זה. הוא אומר שמבחינתם זו פאשלה כשזה קורה. עם כל ההבנה והכל, גם אני אהיה מאושרת עם זה יצא ככה. הוא לא. אני אומרת: בעיה שלו !

• בהצלחה
  • שלום לך!
    ברוכה השבה
    אני מקווה שאמך מרגישה יותר טוב.
    שיהיה לך המון הצלחה בטיפול. עכשיו את בטח כבר יודעת מה קורה, אז תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה