בנות יקרות חייבת לשמוע מה אתן חושבות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות יקרות אם יש למישהי עצה או דעה אני כל כך אשמח אז הרגישו חופשי לחוות דעתכן זה כל כך יעזור לי!

אז ככה:

הפסקתי גלולות לפני יותר משנה, חצי שנה לאחר ההפסקה המחזור היה עדין משוגע: פתאום 45 יום, פתאום 27 יום וכו'.. ב5 חודשים האחרונים המחזור מגיע כמו שעון כל 29 יום.

מחזור אחרון היה לי ב8 לאוקטובר, ולאחר 28 יום, ב4 לנובמבר, היה לי דימום קצר, ממש כמה טיפות - וחשבתי שזו התחלה של מחזור.

למחרת התעוררתי בלי דימום בכלל, בערב היו עוד כמה כתמים - וזהו. מאז לא היה דימום בכלל

היום אני באיחור של שבוע ויום - כלומר 37 יום מהמחזור האחרון

הבוקר עשיתי בדיקת הריון עם שתן ראשון ויצא 2 פסים: אחד כהה והשני פחות כהה - לא שקוף ולא חלש אלא ממש נראה לעין אך עדיין לא כהה כמו הראשון.

עשיתי מאז עוד 2 בדיקות הריון וכולן יצאו בדיוק אותו דבר - אחד כהה והשני קצת יותר בהיר.

מה אתן אומרות? קרה למישהי? האם מהניסיון שלכן זה הריון?

הבעיה היא שאני גרה בחו"ל ובאזור מגורי ניתן לבצע בדיקת דם רק ביום שני - כלומר עוד יומיים!!! ולתוצאות לוקח עוד 48 שעות להגיע!

ברור לי שאף אחת כאן לא רופאה אבל אני ממש אשמח לשמוע דעתכן ומנסיונכן זה ממש יעזור לי כי אני די משתגעת!

המון המון תודה!
24 תגובות
עמוד 1
  • לבדיקות דם של ה-48 שעות זה פה בארץ או בכוונה בחו"ל? אם זה פה בארץ רוצי לעשות כי לדעתי שכן הריון, אולי בשבלים המוקדמים בגלל הפס הבהיר.
    אם יש לך אפשרות לעשות בדיקה בארץ תעשי ואם לא תחכי עד שתחזרי למקום מגורייך ותעשי בדיקות מסודרות. לפחות שתדעי כבר עכשיו מה נסגר....
    בהצלחה!

sOsHi
  • הי שושי תודה על התגובה הזריזה :)

לצערי לא אהיה בארץ ב-3 חודשים הקרובים בגלל העבודה של בעלי, והדברים פה עובדים ככה שרק ביום שני הרופאים יכולים לעשות בדיקת דם, ולוקח לתוצאות 48 שעות להגיע...

פשוטאני רואה שהבנות כאן בפורום מקסימות ועוזרות ועם המון ידע, ואני ממש לחוצה לדעת כבר מה קורה.. :)

יש לי גם כאבים בבטן התחתונה - כמו מחזור אבל יותר חלש וזה כמו התכווציות כאלה, בא-והולך..וגם רגישות בשדים ועייפות גדולה מאוד..אבל בלי בחילות או הקאות, בלי כאבי ראש וכו'..

אשמח לכל מי שתוכל לענות המון המון תודה! :)
  • פס זה פס ! מזל טוב, נראה שזה הריון !!
    בהצלחה !
  • היי
    מזל טוב! נראה שאת בהריון!
    אני ממליצה לך בכל זאת לעשות את הבדיקות, אפילו בחו"ל, למרות שהן לוקחות זמן.
    בגלל שיש לך כאבים בבטן התחתונה, צריך לבדוק מה המקור שלה, יכול להיות שאחרי שיאשרו את ההריון תצטרכי לנוח קצת, או אולי יש בעיה אחרת שדורשת פיתרון קל ומהיר.
    הקיצר לא כדאי להזניח... ותמיד נחמד לשמוע בעל- מקצוע אומר "מזל טוב את בהריון".

המון בהצלחה
  • מותק את כן את ב הריון הריון מזל טוב מותק.
    שמחה בשבילך
  • אה עכשיו הבנתי.
    שמעי גם אם הבדיקות מגיעות מאוחר זה לא נורא, מאחר ואת טסה מהעבודה של בעלך על בטוח יש לך ביטוח בריאות בחו"ל מכסה כל מיני דברים, אז מקסימום אם לא תעשי את הבדיקות בארץ תפעילי את הביטוח בחו"ל ותעברי את כל הבדיקות הדרושות שם.
    לדעתי, את בהריון!!!
    אז מזל טוב!

sOsHi
  • חובה לעשות בדיקות דם
  • תודה תודה תודה על כל התמיכה אתן מדהימות!

טוב אז הבוקר עשיתי עוד 2 בדיקות (כן אני יודעת שזה קצת משוגע אבל אני במתח!) ושניהן יצאו שוב עם 2 פסים, הפעם כהים יותר.

אז סה"כ יש לנו 5 בדיקות, כולן עם 2 פסים שמופיעים ממש 30-40 שניות אחרי.

אה ומסתבר שיש רופא אחד שכן אפשר לבקר אותו היום אז אפשר לעשות בדיקת דם היום!!!!

אני יוצאת אליו עכשיו, מקווה שיעבור בשלום

• שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!!!!!!...............
    ברוב במקרים ככול הנראה זה הריון........אז שיהיה במזל

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • מזל טוב

• טוב אז רק רציתי לעדכן:

הבוקר הלכתי לרופא, הוא חישב שעל פי המחזור האחרון שלי, אם באמת יש הריון זה כבר 5 שבועות...אז במקום בדיקת דם הוא הציע לבצע אולטאסאונד וגינלי, כי בשלב הזה אם יש הריון כבר אמור להיות שק עוברי...

הוא עשה את הבדיקה ו..............................אני בהריון!!!!!!!!

כמה מילים:

לפני כשנה כל כך רצינו להיכנס להריון. כל יום הייתי באינטרנט, מחפשת טיפים על איך אפשר לזרז את התהליך...מקלות ביוץ, תיאום יחסי מין וכו' וכו'...כל הזמן הראש שלי היה רק שם, כל בוקר היה נפתח בהסתכלות ביומן שלי, לראות עוד כמה זמן יש עד היום של הביוץ.

לפני כ3 חודשים אמרתי שזהו, די, נמאס לי להתעסק עם זה. אני רוצה להנות מהחיים, מבעלי, מהזמן שלנו יחד, מהחברים שלנו. ואם זה לא קורה אז סימן שזה לא אמור לקרות עכשיו. החלטתי שאני רוצה שזה יקרה בטבעיות, בלי לחץ והיסטריה..

והנה- רק הפסקתי להתעסק עם זה וזה קרה בהפתעה גמורה! אפילו לא בדקתי את התאריכים של הביוץ בחודשיים האחרונים!!

זה רק מראה שהכל - הכל זה מלמעלה, וזה יקרה בדיוק מתי שזה צריך לקרות. אז לא לאבד תקווה ולא להתייאש אף פעם, רק בדיעבד מבינים כמה טוב שזה קרה עכשיו ולא אז. ומתי שזה קורה יודעים שזה הכי אמיתי ומושלם, ושככה זה היה צריך לקרות.

אני מאחלת לכולן המון המון הצלחה והמון בריאות, אמן אמן שתקבלו את כל אשר תבקשו, ותודה לכולן על התמיכה המדהימה
  • נטלי, המון המון מזל טוב !!
    בשורות נהדרות לפתוח איתן את השבוע.
    שיהיה לך הריון קל ותקין!

שאלה: איך הפסקת להתעסק עם זה כל הזמן (ללחוצות שבינינו?)?
    פסוק הפסקת לספור ימים לביוץ? איך הצלחת לשלוט בסקרנות?
    לא חששת שיקח לך הרבה זמן להכנס כך להריון?
    כמה זמן אתם מנסים?

מצטערת על כל הזאלות, אני פשוט מנסה ללמוד ממך כיצד להפחית לחץ, כי שמעתי על כ"כ הרבה סיפורים כאלה, וגם אני רוצה..
  • מזל טוב
  • פס זה פס! בשעה טובה!

אגב, לא חייב לעשות בדיקת דם, אבל כדאי...
  • מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

איפה את גרה ?

לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • מזל טוב
    יש ה' למעלה !!!
    וואי איזה כייף איזה תענוג הבשורות האלה

בשורות טובות
  • תודה תודה על התמיכה והעידוד איזה כיף ממש מחמם את הלב וlittle תשאלי חופשי - בשמחה :))

אפשר להגיד שאנחנו מנסים רשמית קצת יותר מעל שנה:
    הפסקתי גלולות לפני שנה וחצי ובגלל שהייתי על גלולות מעל 5 שנים ידעתי שיקח זמן עד שהגוף יחזור "לעבוד תקין" ובאמת בחצי שנה הראשונה המחזור היה ממש משוגע כך שלא ניסינו "רשמית", גם לא היתה ציפיה שמשהו יקרה אז גם לא התעסקתי בזה יותר מדי.

אחרי שהמחזור הסתדר התחלתי לחשוד ולא הבנתי איך זה הגיוני שאני לא נכנסת להריון. בחורות סביבי התחילו להודיע שהן בהריון, בשלב הזה זה כבר היה שנה מאז הפסקתי גלולות ולא הבנתי למה לי זה לא קורה.

אז התחלתי לשבת כל ערב מול המחשב, לקרוא את הטיפים, הפורומים, לקנות באטרף את הערכות ביוץ, לתאם את היחסי מין והיתה כל חודש את הספירה למחזור - כל הליכה לשירותים סביב התאריך של המחזור התפללתי לא לראות דם...

ואז אחרי עוד חודש של אכזבה ועוד אחד ועוד אחד פתאום התחילו ליפול האסימונים: כמה אני בעצם מפספסת כשאני בתוך הסיפור הזה! אם זה לצאת לאירועים בערב ולא לשתות כי אני "אולי בהריון", או להנות מערב עם חברים או בעלי כי אני כל הזמן בתוך המחשבות האלו, פשוט לפספס את מה שקורה מולי!
    אמרתי לעצמי : כשיהיה ילד אני לא אוכל להרשות לעצמי ככה לקום באמצע היום וללכת לשיעור יוגה כי מתחשק לי, לא נוכל לצאת רק אני ובעלי ספוטני, לא נוכל ככה סתם לנסוע לאיזה סופ"ש..הכל יהיה שונה. אז למה לא להנות מהרגעים האלו ??

גם פתאום כל מיני אירועים שקרו אחד אחרי השני, כמו נניח המעבר לכאן (אנחנו גרים בבנגקוק) או בשורות מרות שבעלי קיבל שמאוד ערערו אותו לכמה חודשים - ואמרתי לעצמי "וואו איך הייתי מתמודדת עם המצב הזה ועוד עם תינוק קטן?

אני זוכרת היה בוקר שפשוט עצמתי עיניים ואמרתי: "אלוהים אני יודעת שאתה תיתן לי את המתנה הזו. אני סומכת עלייך שזה יהיה שלי וכשהזמן יהיה נכון אתה תיתן לי את זה. אני מאמינה ויודעת שזה יקרה לי ואני סומכת עליך שאתה תיתן לי את זה כשאני אהיה מוכנה באמת והזמן יהיה נכון".

ובאותו רגע פשוט ככה שחררתי. הכל באותו רגע פשוט נרגע לי מבפנים, כל הלחץ מעלם. נכון שמדי פעם התגנבו מחשבות לראש אבל כבר לא ברמה שהייתה, לא ספרתי ימים לביוץ, לא בדקתי ביוץ, הדבר היחיד שסימנתי ביומן זה היום של המחזור - וגם את זה הייתי צריכה לרשום כי כבר לא זכרתי את התאריכים בעל פה!

והנה זה קרה במפתיע, בצורה הכי לא צפויה..

אף פעם לא להתייאש!!! גם אם המחזור מגיע אז אפשר "יאושון קטן" כזה רגע של באסה אבל בשום אופן לא לוותר, להאמין שזה יקרה ולדעת שזה מגיע לך וזה אוטוטו קורה.

יצאה לי הודעה קצת יותר ארוכה ממה שתכננתי)

• מזל טוב
    סיפרת לנו עכשיו משפט לחיים. דבר שסמוי מהעין יש בו ברכה.
    מנסיוני אני אומרת לך ממי עד 3 חודשים.
    בהצלחההההההההההההה.
    תהנו מכל רגע.
  • נטלי וואי את מזכירה לי את עצמי בדיוק מה שקה לי
    כשהפסקת להלחץ זה הגיע וכל הזמן התפללתי ואמרתי שאלוקים
    אתה יודע בדיוק מתי הזמן המתאים ואני סומכת עלייך שמתי שזה יהיה הכל
    לטובה
    בהצלחה בנות ונטלי ריגשת מאוד
    הריון קל ותקין שבסופם תצאו בידיים מלאות
    ואת מוזמנת לפורום השני

[center]
  • תודה אמן ואמן רק בריאות! אגב כאן בבנגקוק הם עושים בדיקת דם רק ב8 שבועות.. אבל על פי המלצת הבנות כאן וממה שקראתי אני באמת אבקש בדיקת דם אפילו השבוע...

ורינת נראה לי אני צ'יק צ'ק עוברת לפורום השני כי השאלות כבר מתחילות להצטבר לי!!!!!

• תודה אמן ואמן רק בריאות! אגב כאן בבנגקוק הם עושים בדיקת דם רק ב8 שבועות.. אבל על פי המלצת הבנות כאן וממה שקראתי אני באמת אבקש בדיקת דם אפילו השבוע...

ורינת נראה לי אני צ'יק צ'ק עוברת לפורום השני כי השאלות כבר מתחילות להצטבר לי!!!!!

• היי נטלי,
    אני מודה לך מאד על ההודעה הארוכה. למדתי המון ומקווה ליישם !
    אני כבר משגעת את עצמי עם הציפיה והאכזבה, ספירת הימים, הסקס המכני.
    היום אמרתי לבעלי שנמאס לי מכל זה. עד מתי?? למה??
    לאן הגענו? מנסים לקיים יחסי מין בבוקר של עבודה בגלל שיש לנו חתונה בערב והיום זה היום של ה"כן"?? (לא הלך לנו הבוקר בכל מקרה).. אני עייפה מהניסיונות.
    ובאמת, כמו שהייתה לי אמונה מלאה באלוהים שבסוף אני אתחתן מתוך אהבה ענקית (אני בת 32.10, נשאנו לפני 9 חודשים ) ולא אתפשר, כך יש לי אמונה מלאה שיהיה לי ילד בע"ה..
    אני מודה לך מאד ומאחלת לך הריון קל ותקין !!
  • הי Little תודה על המילים החמות והתמיכה...
    ואני כל כך מבינה אותך.כשאת בתוך המעגל הזה ואת כל היום סביב זה - קשה לצאת מזה..גם אם אנחנו מבינים בצורה הגיונית שדי ומספיק - קשה להפסיק פתאום
    ולהישאר אופטימים.
    אני חושבת שכשבאמת מבינים ומפנימים שאין, הכל בידי שמיים - יותר קל להירגע...זה כמו הסיפורים ששומעים על האדם שזכה בלוטו והוא מילא רק טופס אחד פעם בחודש? לעומת אדם אחד שממלא 10 טפסים כל פעם ולא זוכה?
    אז על אותו עיקרון: כשזה באמת צריך לקרות זה קורה

אז נכון - אי אפשר לשנות הכל ביום אחד, אבל לאט לאט ..

ואיזה יופי לשמוע שהתחתנתם מאהבה ענקית - אז אתם כבר במסלול הנכון!
    ובכלל גם ילד שנוצר מרגע של אהבה זה אחרת..כל ההריון נראה אחרת! איזה כיף להיזכר בליל אוהבים שבו הילד נוצר, מאשר באיזה סקס מכני שבכלל אין חשק אליו אבל עושים כי צריך.

אז כן להמשיך לרצות ולבקש ולקוות ולהאמין - אבל לא לשכוח גם להנות מבעלך - אמרת שזה רק לפני תשעה חודשים!! אני בשבילך שהכל יסתדר ובפיך יהיו בשורות משמחות בקרוב מאוד!!!!!!!!

• תודה מתוקה. את מקסימה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה