היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אחותי עושה תואר במימון... וצריכה עזרה במילוי שאלון על משכנתא... אשמח מאד אם תפנו כמה דקות מזמנכן לענות על השאלות.... אם מישהי מעונינת אני אשלח לה למייל את השאלון ... תודה מראש לכל העוזרות.
12 תגובות
עמוד 1
קרן- מה שלומך?
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
היי מותק, אני מרגישה מצוין, מאושרת על הגג... אלה מדהימה , יש לנו לילות בלי שינה אבל זה אושר גדול!
מה שלומך מותק? הרבה זמן לא "ראיתי אותך כאן"...
אני אשמח לענות על השאלון..לפחות על השאלות שאני כן זוכרת..בכ"ז לקחנו משכנתא לפני 9 שנים, הזיכרון הולך ומתנוון אחרי 2 לידות
היי קרן אני גם אשמח לענות על השאלון
אדווה יפתי , אין לי את המייל שלך... אשמח עם תכתבי לי אותו..