גירוי יתר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני סובלת מגירוי יתר אחרי אוביטרל רציתי לדעת אם יש משהו שצריך לעשות חוץ ממנוחה ומים?
    מתי זה נחשב חמור מספיק בשביל לגשת לרופא?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני גם סבלתי מגירוי יתר אבל אצלי זה היה לאחר השאיבה אז אני לא יודעת אם זה אותו דבר
    אני יודעת שחייב מנוחה והרבה הרבה מים תהיה עירנית לגבי השתן תראי שכל מה שאת שותה את גם מוציאה בשתן שלא יהיה הצטברות של נוזליים בגוף
    מתי זה נחשב חמור??
    אם הכאב לא נסבל לעלות דחוףף למיון
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • תודה היום קצת יותר טוב, עדיין יש לי כאבים בבטן תחתונה, אבל אני מקפידה לנוח ולשתות כל הזמן...

האם זה שיש ציסטה בUS זה אומר שלא היה ביוץ? אוו שיש סיכוי שזקיק אחר בייץ? מישהי היתה בסיטואציה?

ולבעלות שחלות פוליציסטיות - האם הציסטות עוברות לבד? מה הטיפול שניתן במקרה כזה? ואיך בכלל ניתן להיכנס להריון אם הזקיק המוביל הופך כל פעם לציסטה?

מחכה לתשובות, אני מודאגת!
  • לפעמים הם מתבלבלים באולט' בין ציסטה לבין זקיק ריק שבייץ. אמרו לך בוודאות שזו ציסטה?
  • באמת? זה מעודד קצת. איך נראה זקיק ריק? ומה אמורים לראות בUS לאחר שיש ביוץ?

הזקיק ה"מוביל" הגיע פשוט לגודל של 35 מ"מ יומיים אחרי אוביטרל, והיו לי כאבים, אז אמרו לי שזו ציסטה. חוץ ממנו היו עוד זקיקים קטנים.

השאלה אם זה אומר בודאות שלא היה ביוץ? אוו שיש עדיין סיכוי שזקיק אחר בייץ?
  • לא יודעת לגבי גירוי יתר,תרגישי טוב

• היי
    זקק הוא לרוב בגודל של 17-22 מ"מ, זקיק בגודל של 35 מ"מ הוא אכן זקיק שהפך לציסטה. במהלך הטיפולים היה לי חודש אחד בו היה זקיק בשל בשחלה אחת וציסטה בשחלה השניה, והמשכתי עם הטיפול למרות הציסטה.
    כשעשיתי מספר טיפולים רצוף נוצרו לי מספר ציסטות בשחלות, שלא נעלמו אחרי הווסת, ולכן נאלצתי לקחת גלולות למשך 3 שבועות, בווסת שלאחר מכן הן נעלמו.
    גירוי יתר יכול להיות בצורות שונות, המדד העיקרי לכך הוא חוסר נחות בטנית, הבטן בד"כ נפוחה מאד ורגישה למגע מאד, יתכן כאב בעת מתן שתן, שלשולים בחילות הקאות, הרגשה כללית רעה וחולשה.
    בכל מקרה של חשד לגירוי יתר חובה! להיבדק על ידי הרופא נשים, כדי לשלול מצבים המחייבים אישפוז בביה"ח.
    הריון בד"כ מחמיר את הסימפטומים של הגירוי והם חולפים לחלוטין רק בטרימסטר שני.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה