בעיות במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לום.
    אני בת 27 ומתחתנת בעוד שבועיים,
    בעבר עשיתי שתי הפלות ומאז המחזור שלי השתבש, בהתחלה הקדים ואחר כך איחר ורק בתקופה האחרונה הוא פחות או יותר מגיע בזמן יום פה יום שם,
    הענין הוא שבחודשים האחרונים בקושי שיש לי דימום עד לפני חודשיים במשך חצי שנה היה לי מחזור של יום וחצי יומיים, ואחר כך עוד יום של ממש כתמים חלשים, וגם ביומיים כמות הוסת היתה מאוד קטנה, ועכשיו בחודשיים האחרונים כבר פעמים שהמחזור מגיע לחצי יום עם עוד קצת כתמים נילווים, מיותר לציין שאני כבר שנה לא משתמשת בטמפונים כיוון שאין צורך בהם ולגבי התחבושות גם הם כבר מיותרות לי ובמחזור אני יכולה להשתמש רק בתחתונית,
    אני נורא רוצה להכנס להיריון ואני והבן זוג שלי כבר שלוש שנים ביחד( את ההפלות עשיתי לפני 5 שנים מבן זוג אחר)
    עשיתי בדיקות שגרתיות, בדיקות דם , אולטרסאונד , רופא פרטי, רופאי קופות חולים, רופא פוריות וצילום רחם והכל היה בסדר,אך עברו חודשים וחצי מאז והמחזורים התקצרו,
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אולי יש איזה שהם כדורים לכמות יותר גדולה של המחזור והאם בגלל שהמחזור שלי חלש זה יכול לגרום לי לבעיות להכנס להירון.
    תודה מראש תמי
1 תגובות
עמוד 1
  • תמי!
    המחזור לא קשור בלהיכנס הריון את צריכה לבדוק מתי יש לך ביוץ.....
    יש כאלה שאין להם מחזור אבל יש להם ביוץ כול חודש כרגיל....
    את צריכה לבדוק מתי את מבייצת...
    ומה הרופאים אמרו לך ?

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה