עידכון כמובטח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה. הם כמעט בטוחים שהזקיק של ה-19 עבר ביוץ אבל הם ביקשו שאני אגיע ביום ראשון הבא לבדיקות LH בשביל לעקוב אחרי התפתחות ההורמונים ואם הכל יהיה בסדר, אז יום ראשון אחרי זה.... בדיקת בטא.

making baby no. 2 , ממש תודה.

תשמיעו קטע הזוי וגועלי להחריד: היה תור מטורף היום לבדיקות דם. ואני אחרתי לאולטרא והסניף שלי מתמקד ב- IVF . עד כאן מידע כללי. הייתה שם אישה מבוגרת שלא הפסיקה לצעוק על זה שמחכים המון זמן ועיצבנה את כולם. ואז.. היא צעקה בקולי קולות: "מה העניין הזה של הקדימות לפוריות ? קחו את הנשים האלה למקום אחר, מה זה צריך להיות ?" אני ועוד שתי נשים שזהינו אחת את השניה בקלות בסיטואציה פשוט התכווצנו במקום. עכשיו, מה נעשה ? נקום ונצעק עליה ?! הרי זה כמו לעמוד עם שלט "אני עוברת טיפולים" אחר כך האחיות ירדו עליה רצח כי אמרתי שם לאחות שזה פשוט ביזיון אבל כולנו היינו שם עם דמעות בעיניים. נכון, את צודקת, כולנו נהנות להיות פה כ"כ הרבה וזה פשוט תענוג, הסיפור הזה. בהמה. ואם כל ההבנה שהיא לא שווה את זה, אתן יודעות, זה באמת כן פגע באיזשהו מקום. מצידה אנחנו אמורות להיות כנראה בהסגר.

זהו, הייתי חייבת להוציא את זה ועכשיו עשיתי את זה.

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
9 תגובות
עמוד 1

• וואו הסיפור שלך ממש עצבן אותי
  • יש אנשים חסרי טקט אין מה לעשות !!!
    לצערי אנחנו נתקלות בהרבה ....
    שיהיה בהצלחה!
  • ממש מזעזע....לא להאמין שאנשים כאלו קיימים אבל זה קורה כל הזמן לצערנו...
    מסכימה עם making baby no.2 שכל אחד מקבל את מה שמגיע לו...

בשורות טובות בקרוב
  • חוסר התחשבות וחוסר טאקט אני לא מאחלת לשונאים שלי את מה שאנחנו עוברות כאן אבל יש ה' בשמיים והוא לא שוכח אף אחד אמן ויהיה זה החוש האחרון וכך לא נצטרך להרגיש את הבושה/כעס/תיסכול הזה יותר
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • אנשים בארץ שלנו איבדו את הצפון ואת הדרום.

גועל נפש. אם יקרה לך שוב דבר כזה תתקשרי אלי.

למספר 0000000000 .

סתם כפרה פעם הבאה תבואי אליה באלגנטיות תתני לה סטירה.

ותגידי לה כאב לך לי יותר כואב.
  • חחחחח.....
    נסיכה, כבר הרבה זמן לא צחקתי ככה. תודה מותק.

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • בואנה חבל שלא הייתי שם
    הייתי מזה מביישת אותה לא הייתה יוצאת חודש מהבית...
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • לא ייאמן שאנשים כאלה עוד קיימים, ועוד נשים
    אני מקווה שעכשיו כבר עבר לך ואת מרגישה טוב יותר

• אני בדרך להעלים אותם.

לא להתיחס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה