צריכה עצה ממש טובה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אזהרה - זה ארוך..
    יותם וניצן שניהם בגן של ויצו די מחוסר ברירה. וכרגע אין לי ברירה אחרת.
    יותם עוד יחסית בקבוצה טובה (חוץ מיום אחד שברח לו קקי והמטפלות לא שמו לב
15 תגובות
עמוד 1
  • זו ממש הרגשה מחורבנת להשאיר אותם כך, בעיקר את ניצן.
  • אם את מכירה גן יותר טוב ואת בטוחה ששם יותר טוב אז קדימה תעבירי שווה את התירחה כי אז הילדים יהיו מאושרים ואת רגועה. אם לא ,פשוט לבקר ולהעיר להן כל הזמן כי אין ברירה . אני מבינה שהיתרון בגן זה הוא הקירבה למקום עבודה אבל המטפלות פשוט עצלות אז תכריחי אותן לעבוד!!!
    [url=http://www.glitterfly.com]

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

*
  • אין לי עצות

• דברי איתן!!!!!!!!!!!!
    כל מה שרשמת כאן תגידי להן.
    דברי עם המנהלת בתקיפות. זה הילדים שלך, את משלמת לגן כמו כל אחת אם לא יותר. אז מה אם זה זול????הבנים שלי היו בויצו והיחס והכל היה מתוקתק והם היו שמחים ללכת לגן!!!!
    אל תתקשרי לשאול איך הילדים, תתקשרי לשאול אם החליפו חיתול ולבגדים קצרים...תהיי תקיפה!!!

לא לוותר!!!
  • אני לא מבינה את הקטעים האלה של הצוות להתקשר לאמא שתבוא ולקחת את הילד ועל מה על שטויות
    היה לי את זה עם שחר שנה שעברה על כל פליץ היו קוראים לי הרופא של שחר גם כבר חטף קריזה על הגן כי כל פעם חייבים אישור
    ילד שמקיא פעם אחת או משלשל פעם אחת זה לא מחלה והוא יכול להיות בגן
    אם את לא מרגישה שלמה עם עצמך שהילדים שם תעבירי אותם משם תלכי לפי הלב שלך החיים של הילדים יותר חשובים מהנוחות שלנו
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מאחר וויצ"ו זה גוף מסודר, למה את לא פונה למנהלת המעון??
    היא אמורה לפתור לך את כל הבעיות.

אגב, בטח כבר שמתן לב כמה אני מפרגנת לויצ"ו אז אני אנצל את ה"במה" הזו שוב להגיד שאין על ויצ"ו אצלנו במעלות! אנשים נלחמים כדי להכניס את הילדים שלהם, וזה פשוט בית מלוכה קטן ברמה שלא תתואר ומכל הבחינות!!
    ועוד- מנהלת המעון שלנו קיבלה לפני חודש את התואר מנהלת ויצ"ו מצטיינת!! פשוט מדהימה!

אני פונה אליה בכל בעייה ולו קטנה! אני חושבת שגם את צריכה לעשות כך.
  • אדווה אני חושבת שזה מאוד תלוי מי בצוות של הגן
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תלוי בהחלט!
    ציינתי את זה רק כדי לשבח את המעון במעלות
  • באמת היום בבוקר ישבתי עם המנהלת של המעון על כל הדברים שמפריעים לי.
    יאיר הביא את ניצן מאוחר, אז כשהוא בא המטפלות של ניצן כבר היו מוכנות.. כנראה שהיא ממש שטפה אותן
  • במקרה כזה אני אומרת: עדיף מוקדם ממאוחר....
    לפי מה שאת מתארת זה לא איזה "פספוס" של פעם אלא יחס מתמיד של עצלות / חוסר מקצועיות / חוסר אכפתיות או איך שתקראי לזה.... לא נראה לי שתוכלי לשנות אותן, הדבר היחיד שאת יכולה לשנות הוא את הגן שלו.
    אני רוצה לספר לך שכשמוריה הייתה בת 7 חודשים ועברתי ממקום עבודה אחד לאחר אני נסעתי חצי שעה כל בוקר כדי לשים אותה במקום שאני יודעת בוודאות שהמטפלות שם דואגות לה גם מבחינה פיסית וגם מבחינה נפשית. זה אחרי ששמתי אותה בשני משפחתונים והוצאתי אותה משם מיד. איך אפשר לעבוד בנחת כשאת יודעת שהילד שלך לא במקום שטוב לו שם? מה זה יש לו פרצוף עצוב???
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אני פשוט בהלם
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני עם אוריתי!

• הדסקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה