ציסטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

ב-US ביום שישי נראה זקיק מוביל של 25 מ"מ, לאחר נטילת 3 איקקלומין ליום במשך 5 ימים (סבב שני). ניתן לי אוביטרל.

ב-US ביום ראשון הזקיק הפך כנראה לציסטה וגודלו 35 מ"מ, נראו לידו 2 זקיקים קטנים, והיו כאבים עזים שמעט עברו היום.

שאלתי היא, האם יש עדיין סיכוי שזקיק אחר בייץ, או שאם הזקיק המוביל הפך לציסטה אין יותר סיכוי החודש?
    עליי לציין שבמוצ"ש היתה לי הפרשת ביוץ (כמו חלבון ביצה, נדיר אצלי)

האם הציסטה אמורה להעלם לבד?
    איזה טיפול מומלץ במקרה של חוסר ביוץ/ הופעת ציסטות בשחלות? מהי הדרך האופטימלית להיכנס להריון לנשים במצבי?
    אני בת 30+, ובדיקות הדם שלי תקינות.

תודה רבה!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יכול להיות שהזקיק ביץ ורק אח"כ הפך למבנה ציסטי. יכול להיות שלא היה ביוץ. בכל מקרה הציסטה תעלם ללא צורך בטיפול . אם איקקלומין גורם ליצירת ציסטות כדאי לדלג עליו ולעבור לזריקות

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה