מתכוננת להזרעה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אתמול התייצבתי אצל ד"ר גדעוני שאני חייבת לציין ממש אדיב ויסודי
    לאחר בדיקות דם שביצעתי בבוקר שכבר היו מוכנות ,עברנו לחדר השני לבצע מעקב זיקים,נמצאו זקיק בצד ימין 12 ס"מ ובצד שמאל 18 ס"מ.
    גדעוני היה מרוצה וישר אמר"או יש לך זקיק יפה בצד שמאל",ו שיום שלישי זה הזמן האולטמטיבי!
    קיבלתי מרשם לאוביטרל שהתבקשתי להזריק היום בבוקר,החלטתי להגיע לאחיות במרכז בריאות האישה כי קצת חששתי מהזריקה...וזהו!
    מחר זה ק-ו-ר-ה!!
    לאחר שבעלי מטופל אצל ד"ר רזיאל ואני אצל גדעוני התלבטנו איפה לעשות אבל מסתבר שניהם יחד עובדים באסף הרופא באותה מחלקה ,אז הוחלט שפשוט מחר אגיע ללא טופס 17 רק עם ההפנייה שהוא רשם ...
    אני אופטימית אבל דיי לחוצה אני לא אשקר...משתדלת להרגע ולהיות מתונה.

אני מקווה לטוב!!תחזיקו לי אצבעות!אולי ה מחר תקבל את הכתובת שלי?...
    חחח שיהיה בהצלחה!
6 תגובות
עמוד 1

• בהצלחה
  • בהצלחה
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • בהצלחה!!!
    גם אני עושה מחר את ההזרעה, אחרי הצהרים
    מחזיקה לשתינו (בטח גם נבדוק באותו יום)
  • בהצלחה בנות,
    אני נקלטתי בהזרעה ראשונה - יש סיכוי תמיד!!!!!!!!

• שיהיה לכן
    ב=ה=צ=ל=ח=ה=

לפני ההזרעה תקראו פרק תהילים זה עוזר.

ודקה לפני ההזרעה תגידו.

בה"נעשה ונצליח.

מתרגשת בשבילכן.מחזיקה אצבעות.

בדרך בה"
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה