היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
דיברתי עם מישהי שהילד שלה כנראה שלא יהיה מוכן לכיתה א כי הוא לא מתקדם כמו שצריך . בכל אופן היא סתם זרקה דוגמא שהוא לא מעתיק צורות כמו שצריך למשל. אמנם לירין יש עוד מלא זמן עד לכיתה א אבל פתאום קלטתי שאין לי מושג מה הוא אמור לדעת לעשות ומה לא. אז אתמול בערב ציירנו יחד צורות - עיגול ומשולש וריבוע וגל וקו עם שפיצים , והיה נראה שהוא נורא נהנה מהפעילות השונה... יש לכן עוד רעיונות של איך להעשיר אותו או לאתגר אותו? (וכן , אם בדרך ילמד משה- הרווחנו !)
11 תגובות
עמוד 1
יונתן לומד בגן על האותיות וגם יש לנו דיסק "אותיות מצחיקות" שקיבלנו ממישהו ויש לי אותיות מגנט למקרר - אז יונתן מאוד אוהב "לכתוב" איתן (הוא כבר יודע לכתוב אמא ואבא
אותיות מצחיקות זה דיסק שמע או דיויודי? מידי פעם כשאנחנו הולכים ברחוב ויש מכונית / שלט אז אני אומרת לו לחפש את הספרה 1או 8 או מה שיש שם .. אבל תכלס דברים נוספים כמו להמציא חרוזים - הוא אמור לדעת? כי הוא ממציא"חרוזים"אבל שלא באמת חרוזים , כמו לגננת שלו הוא קורא - מרימי מים ..אז הוא מנסה אבל .. אז לעבוד איתו על זה - זה הגיל ? הדבקות וכאלו זה כבר מוכר לו מאוד
שחר גם מעדיף לעשות דברים אחרים על הדף מאשר לצייר צורות למרות שהוא יודע לצייר עיגול ריבוע ומשולש אם הוא ממש רוצה הוא מצייר בית ופרחים אבל בוחר לצייר בדרך אחרת
יש דברים אחרים שהוא עושה חוץ מציורים שהוא מעדיף לעשות כל ילד ומה שהוא אוהב עד כיתה א יש להם קצת זמן הם ילמדו עוד הרבה בדרך שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
זה DVD ויש גם ספר של דתיה בן דור. יונתן מאוד התחבר לזה (אני מאוד הופתעתי כי היתה לי תחושה שזה ל"גדולים" יותר)
יעל, אמא של יונתן
תודה ! זה כבר בהורדה ! איפי - מה שחר עוד אוהב לעשות ? ירין למשל גרוע בפזלים ואין לי משוג מה זה אומר אבל גם אני נוראית בפזלים .. פזל של 48 אני רוצה לקפוץ מהחלון.. ברור לי שכל ילד יש לו דברים שהוא פחותאו יותר טוב בהם , אבל בגדול , סתם לדעת , מה לשחק איתו - שיהיה שונה ומאתגר?
יש חוברות עבודה שמיועדות לגיל שלו - יוצא דופן, גדול-קטן וכד' אבל זה רק אם ממש בא לו. יש כמובן גם משחקי קופסא - חרוזים, לפני ואחרי ועוד ועוד
יש מלא משחקי קופסא שמעודדים מחשבה או מוטוריקה עדינה והם גם כיפיים, תחפשי בחנות הצעצועים הקרובה לביתך (למרות שעוד מעט לא יהיה לך הרבה זמן לשחק איתו בזה)
יעל, אמא של יונתן
יש באינטרנט כל מיני אתרים של התפתחות הילד. אפשר לקרוא שם. אבל תזכרי - כל ילד זה משהו אחר עם קצב אחר. אני בתחילת השנה שאלתי את הגננת לפעילויות הכנה לכיתה א', היא הסבירה לי מה הם עושים ובאיזה שלב. כדאי שתשאלי גם בגן, יש לכל גן תוכנית מסודרת.
אני בבית מציירת איתו המון בגואש, ערבובי צבעים, קניתי לו מגנטים של אותיות ומספרים, בד"כ מתחילים בגיל הזה לגזור - קניתי לו מספריים מיוחדים לקטנים, שהם רובם מפלסטיק והוא נהנה לגזור. וקניתי לו משחק מחשב "ארתור" שיש שם התאמת צורות, קואורדינציה ומספרים והוא נורא אוהב כי יש שם "פרסים" על הצלחות. יש ספרים של פו הדוב - קטנים בכריכה קשיחה שמלמדים מספרים וצורות. יש המון חוברות צביעה עם מספרים וצורות אני קונה בערך ב-10 שקלים פעם בכמה חודשים.
יש לו משחקי קופסא - גדול קטן - הפכים - סיפור בשלבים וכו אבל למצא את היוצא דופן וכו זה באמת משהו שאולי אניאחפש לו בחוברות עבודה . נכון שהרבה זמן וחשק לא יהיה לי אבל גם פעם בשבוע ל20 דקות - גם טוב! וחוצמזה יש לו גם אבא ... אין לי מושג מה הוא עושה בגן אבל בא לי גם לקדם אותו קצת ... יאללה, אולי בערב נעשה טיול לחנות של ילדים ! תודה!
חוברות עבודה זה מעולה - אמא שלי הביאה לי מלא והן מאד אוהבות
אצלנו הן גם אוהבות מאד לצייר ולצבוע, ו"בר בצק" למרות שזה מלכלך....(בעלי הפדנט שונא את זה מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]