היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בדיוק בערב שבת חלמתי בלילה על מלחמה מאוד קשה וקמתי וספרתי לבעלי על תצחקו אליי ודרך אגב היה איזה יום שדיברתי עם מיכל מנדל בקשר אלינו כמשפחה והיא אמרה לי שאולי אני לא יודעת אבל דברים שקורים באים לי בחלומות וזה נכון כי כל פעם שחלמתי משהו על הריונות וכל מיני דברים גם על אנשים אחרים זה קרה. פשוט מפחיד אמרתי לבעלי זה חלום שאני לא רוצה שיקרה.
יוווו, גם לי ממש ממש ממש ממש לא בא..
הלוואי שזה באמת תרגילים, או אימונים בשביל לבדוק שהכל בסדר ולא לצורך אחר..
חס וחלילה מלחמה
בנות ברור לכן שזה יקרה בקרוב כן?!?! אי אפשר להיות בנות יענה לנצח. האיום של אירן נהיה מוחשי וקרוב מתמיד - ואף אחד לא יתן לזה להיות הווה - גם אם לעצור את זה תלוי במלחמה אחת גדולה מאוד
אין לנו מטוסים בשמיים, אבל עניין המלחמות במדינה שלנו זה תמיד עניין של זמן
[[[
עכשיו נירגע קצת לפחות שיתנו לי לנשום (כמה שאפשרי במזג אויר הזה)
גם לבעלי יש מילואים בקרוב, אבל אימונים ומילואים זה דבר שקבוע כבר מלללא זמן לפני.
אם הייתי מחשיבה את קצב האימונים של היחידה של בעלי- אז גם הייתי מתחילה לדאוג, אבל אני יודעת שאחרי מלחמת לבנון ה-2 שגייסו מילואימניקים שלא היו בכושר בכלל, הם דואגים לעשות תרגילים כל כמה זמן.
צריך פשוט לשאול מישהו מחיל האוויר אם מה שקורה הוא נורמאלי או לא.. למרות שאני מפחדת מהתשובה..
גם אני בלחץ מזה. אני עם 2 קטנים ומתה מפחד מה יהיה? איך אצליח להגן עליהם?
בהחלט מלחיץ, פחות דואגת מאירן ויותר מה"שכנים" בלבנון. אתמול בחדשות עוד היה ראיון עם איש צבא בכיר לשעבר שצפה 1500 טילים על תל אביב בעתיד כי החיזבאללה מתחזק, וקיווה ש"יש לנו ממד טוב"...
לא, בר וליאו היו יותר מענינים לכתבי החדשות אתמול.....