אני לא יודעת מה ההרגשה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני לא יודעת יש לי איחור של שבועיים
    ועשיתי כבר פעמיים בדיקת הריון וזה מראה לי שלילי
    יש לי כל התקופה בחילות .. כאבים קצת ברחם מין דקירות... כל מה שאני אוכלת בא לי להקיא

יש לי תסמינים שזה נראה שיכול להיות שאני בהריון..

אבל יצא לי שלילי!!..

4 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת דם

אירית
  • אני מאד מבינה את הרגשתך ואני רוצה לספר לך שלי היה מחזור של 68 יום (!!!) וכל הבדיקות יצאו שליליות וכל הסימפוטומים הרגישו כמו הריון ובסוף קבעתי תור לרופא וקיבלתי שעתיים לפני...
    עם זאת, אני יכולה לספר על חברה שלי שאיחר לה המחזור וכל הבדיקות הביתיות יצאו שליליות ורק בדיקת דם יצאה חיובית..
    בקיצור - הכל אפשרי!
    האם עשית בדיקת דם או בדיקות ביתיות?
    האם נבדקת אצל הרופא? יכול להיות שמדובר בציסטה פשוטה וקלה לטיפול שפשוט מעכבת קצת את המחזור וגורמת לך לדקירות שאת חשה בבטן...?
    אני הייתי קובעת תור לרופא ומקווה לטוב
  • היי מותק.
    ניראה לי כי אכן את בהריון.אך עדיף לעבור בדיקת דם.
    תודעי לנו שנשמח בשמחתך.
    ב=ה=צ=ל=ח=ה=
  • אלא אם את לא בהריון, בטח ההורמונים קצת משתוללים...
    אני מקווה שאני טועה והכל משתולל אצלך בגלל הריון, אבל אם זה ממשיך תשקלי בדיקות דם...
    בהצלחה!

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה