אני צריכה רעיונות ליומולדת בבקשה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב- 25/11 רון הפיה הקסומה והמלאכית המדהימה שלנו חוגגת יומולדת שנתיים
32 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שפיספסתן את השירשור הזה ..
  • אני אזרוק כמה רעיונות שעולים לי לראש:

נשיקות מרנג קטנות יחד עם העוגות האישיות

מתנות (פרסים): חותמת עם פנקס קטן (את יכולה לעצב פנקס קטן עם השם של כל ילד), צבעים או גירים לציור, מדבקות, סביבון קטן לחנוכה, מטבעות שוקולד בקיצור כל מיני דברים קטנים שילדים אוהבים בגיל הזה או שיכולים להתאים כבר לחנוכה...
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • תודה מתוקה
  • אצלנו בויצ"ו מבקשים הפתעה שהיא לא אוכל (כלומר משחק מהחנויות של השקל)

היו אצלנו: מדבקות, לוח מחיק קטן, לוח ציור מגנטי (להיט!), חצוצרה, חליל, תוף, מטאטא לילדים (גם כן להיט), צבעים, ערכת בצק, כל מיני כדורי גומי, סט למשחק בחול
    ואם את רוצה אני אנסה להיזכר בעוד.

• אני לא אוהבת את הדברים של ה 1 ש"ח.
    הם מתפרקים מאוד מהר..

אבל עכשיו כשאניחושבת על זה..במקביל לשאלה שלי...אולי אני יכולה לקנות סביבון יחסית גדול, נגיד בינוני ולמלא אותו בממתקים קטנים שילדים אוהבים.

איך זה נשמע?

• וואו איזה משקיעה
    אפשר כוס עם קש ובפנים ממתקים
    או צלחת עם דמויות ובמבה בפנים מתקים
    כדורים מתאים בגיל הזה
    אני אישית מעדיפה צעצוע על ממתק

[center]
  • ברור שהם מתפרקים מהר, אבל זה כל הרעיון, לא? הפתעה קטנה

דווקא חלק מהדברים החזיקו אצלנו יפה כמו הכדורים, המטאטא (אין יום שהיא לא "מנקה" לי את הבית) והלוח המגנטי.

נראה לי שאת משקיעה יותר מדי, והילדים במילא לא יודעים להעריך ולא זוכרים מי הביא מה.

• כן, אני "בעייתית" בעניין
  • בקשר לגביעים - קחי בחשבון שיש בעיה להשיג בחנויות גביעים בלי שפיץ, אז ממליצה קודם לראות שאת אכן מוצאת - ואם לא אז תצטרכי לשנות את כל ההפתעה ובמקרה כזה - יש כל מיני ערכות של חנוכיות - לבנות, לעשות מגבס, או שאפשר את הסביבון הענק עם הידית ויש גם סביבונים שמנגנים שירי חנוכה.

• לפני כשלושה שבועות חגגתי לגל יום הולדת בגן.
    נעזוב את העובדה שהיה פשוט נורא...
    אני הכנתי את העוגת-גלידה של קרין גורן ובסיום המסיבה כל ילד קיבל אחד כזה, יצא ממש מגניב.

הפתעה - קניתי לכל ילד "מר דשא" - גל נורא מתלהבת מזה, כל יום היא מגיעה הביתה ואומרת: "בואי נראה מה עם הדשא?" כבר הגענו לשלב שהתחלנו לעשות לו תספורות
  • חבל שאת לא קרובה אלי.
    יש לי שבלונה כזאת של עוגיות בצורת סביבון.
    את יכולה לעשות כאלה עוגיות על מקל ולצפות אותם בבצק סוכר צבעוני ולקשט בסוכריות.
    עשיתי את זה בפורים עם שבלונה של ליצן ויצא מקסים!

מיטל
  • אם כבר כוס את יכולה לקנות להם כוס פלסטיק טובה עם קש (כמו שהיו לנו כשהיינו קטנים) ובתוכו לשים מברשת שיניים .

ככה אולי להורים שהילדים שלהם עושים צרות בציחצוח יעזור כי זה מתנה מרון

אצל שנהב אחת האמהות קנתה את זה והם התלהבו מאוד
    גם חינוכי גם יעיל וגם לא יקר
    עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

*
  • יואוווווו איזה רעיונות מקסימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב, עכשיו אני באמת צריכה לחשוב.

ענבר, בקשר לסביבון המנגן, זה יוצא 5 ש"ח לכל סביבון כפול 27 ש"ח זה לא נשמע קצת יקר?

• גם אני הכנתי את העוגות-גלידה של קרין גורן, בעקבות מישהי כאן בפורום.... יצא ממש נחמד!

גם לי יש ג'וק עם ההפתעות, ונטייה להשקיע יותר מדיי...

אני הבאתי להם חיפושית מתוקה-מתוקה ללא בטריות, שמסתובבת ומתהפכת לבד, מצאתי את זה בחנות "הילולה"....זה עולה אם אני זוכרת נכון, 6 שקל ליחידה....אבל שנה שעברה הם היו רק 10 ילדים אז יכולתי להשקיע....

את יכולה להכין את הרעיון של מיטל- עוגיות על מקל, אבל בצורה של פרח, ואת המקל עם העוגייה "לשתול" בתוך תבנית חד פעמית עם "אדמה" העשויה בעצם מעוגת שוקולד פשוטה של יומולדת....
  • הרעיון של העוגה מדליק
  • טוב..אז "ישנתי" על זה קצת בלילה..
    ונראה לי שהכי מיוחד זה הגלידה וכוס עם מברשת שיניים..ככה גם יש תוכן לדברים, אכילת העוגה ומייד לאחר מכן לצחצח שיניים..

מה אתן אומרות?

• בועות סבון כבר נתנו פעמיים..

• כן הכוס עם המברשת שיניים נשמע נהדר
  • גם לדעתי הכוס עם מברשת השיניים זה רעיון מעולה
  • אני חושבת שהגלידה עם מברשת השיניים והכוס מעבירהמסר- זה אחל'ה!!

• נחמד מאוד לכי על זה
  • אוקיי, תודה בננות ותודה מיוחדת לאגס המדהימה שלי על הרעיון המעולה

• וואו איזה רעיונות!
  • יש אצלנו במעלות חנות שנקראת מקס סטוק - מברשת שיניים מתוקה מאוד עם בכל מיני צורות עולה 1.5 ש"ח, ממש התלהבתי! וכוס של אלמקס שבתוכה מניחים את מברשת השיניים עולה 2 ש"ח.
    זול נכון?

• ממש זול!
  • בננות, מי שרוצה רעיונות מקוריים ומדהימים לימי הולדת, אני יכולה לתת מהראש שלי מימי הולדת קודמים של אלעאי

• אחל'ה

• את מזכירה לי אותי...
  • אני לפעמים מתעייפת מהטוטאליות של עצמי

• איזה יופי!
    קיבלתי עוד כמה רעיונות לשנה הבאה...
  • אלעאי נתן לי רק פעם אחת לאפות לו משהו מיוחד..
    אז בגיל שנתיים אפיתי לו את הספרה 2 בענק ולמטה (גם בעוגה) את השם שלו אלעאי זה יצא פשוט מטריף!!!! מיוחד!!!! ומדהים!!!!
    בימי ההולדת שבאו לאחר מכן הוא כבר רצה את הדמויות שהוא אוהב..אז קניתי לו עוגה מוכנה..פעם אחת של נווה עצלנות ובפעם השנייה צבי הנינג'ה.
    נראה מה הוא ירצה השנה..

גם רון בעיתית! היא כבר החליטה שהיא רוצה עוגה של דורה, נראה מה אעשה עדיין אין לי רעיון בראש..

• איזה קטע גם אנחנו חילקנו כוס עם מברשת שיניים ביומולדת האחרונה של נגה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה