היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לדעת האם אחרי טיפול שכשל אתן ממשיכות עם הטיפול הבא במחזור שמגיע? ז"א ישר כשמקבלים מחזור או שאתן מחכות למחזור הבא??
בשורות טובות בעזרת השם לכולן
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
11 תגובות
עמוד 1
בדר"כ ממתינים לא התחלתי אף פעם טיפול ישר במחזור אחריי צריך לתת לגוף להיתנקות ולנוח
נענע יקירתי "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
נענע יקירתי "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
היי ... אני עברתי כמה טיפולים ולא התחלתי ישר במחזור חיכיתי בערך מחזור ובמחזור אחריו התחלתי... בהצלחה
גם עם החזרת מוקפאים צריך להמתין חודש אחד? כי אם זה שלילי החודש אני מקווה שאוכל להחזיר את המוקפאים שלי לפחות
לצערי עברתי כבר 4 טיפולים ואף פעם לא היו מוקפאים ואני יודעת שצריך להמתין חודש.. שאלתי כדי לדעת אם יש מקומות שאפשר לעשות כל חודש, כי איפה שאני בציבורי לא עושים ישר אלא לחכות מחזור אחד...
בכל אופן תודה על התשובות..
נענע יקירה אני בבית חולים אלישע אצל רופא מדהים פרטי ולא חיכיתי אף חודש הייתי משתגעת ככה "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
במוקפאים גם צריך לחכות? או שאם יוצא שלילי, ישר במחזור שמגיע מחזירים באותו חודש? מיה שמחכה לחסידה.....
וואלה אין לי מושג לגבי מוקפאים...
כנראה שבציבורי לא עושים כל חודש טיפול (אסור להם לפי מה שהבנתי)
ובפרטי בגלל שזה פרטי ויותר מקפידים שם לדעתי אפשר כל חודש האמת זה ממש משגע שצריך לחכות חודש שלם אני לא יודעת איך הזמן יעבור לו........................
היי צריך להמתין 45 יום בין שאיבה לשאיבה, אבל אם יש מוקפאים (שלא מצריכים שאיבה), אז אין שום בעיה להתחיל טיפול נוסף ללא הפסקה. את המוקפאים ניתן להחזיר על בסיס ביוץ טבעי, או לחלופין לקחת אסטרוגן שיגרום לרירית הרחם לגדול, ולתזמן את ההחזרה (על פי גיל העוברים) עם זריקת אוביטרל שמדמה ביוץ טבעי.
הי, נענע! אני יודעת שצריך לחכות מחזור אחד כדי להתחיל טיפול הבא. לעומת זאת אם יש מוקפאים אין צורך לחכות ואפשר להחזיר אותם כבר באותו החודש בהצלחה