היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לקראת ההזרעה בעלי יחזור מהעבודה ישירות להשבחה, יפקיד שם דגימה, יאסוף אותי, נאסוף את הילדה מהגן, נחזור למעבדה לקחת את "הילדים", ניסע לבריאות האישה להזרעה... אני אעלה להזרעה, בינתיים הוא יעסיק את הילדה בקיצור, כל דקה מתוכננת קטן עלינו - העיקר שנזכה ל
18 תגובות
עמוד 1
בהצלחה. לפני ההזרעה תגידי בה" נעשה ונצליח.בשורות טובות.
בהצלחה מאמי
בשורות טובות
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
תודה אני מתרגשת...
בהצלחה מותק!!!
בהצלחה יקירה "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
בהצלחה
מצחיק, אני חשבתי על מבצע צבאי, ובעלי חשב על המירוץ למיליון
אנחנו נכנסים לאוטו אחרי שאספנו את "הילדים", אז הוא אומר לי (מי שמכירה): לקטע המירוץ הבא עומדים לרשותכם: אוטו, מבחנה עם ילדים ו- 100$ נקרעתי מצחוק
לואיזה! איך היה? איך את מרגישה? מחזיקה לך
סמיילי
היה בסדר גמור, מרגישה קצת את הבטן התחתונה, לא יותר מזה
מקווה שהשבועיים יעברו מהר ושנקבל את התוצאה הרצויה
=ב=ה=צ=ל=ח=ה=
בהצלחה!! אפשר לשאול איזה טיפול קיבלת לפני?
תודה בנות
עדי, לא קיבלתי טיפול, זה על בסיס ביוץ טבעי (עם מעקב זקיקים ובדיקות דם). הזרקתי אוביטרל כדי לגרום לביוץ, יום לפני ההזרעה. הנתונים של הזרע היו לא משהו, אז עשינו השבחה והזרעה.
לאיזה יקירתי.
רק לידיעתך הכללית. כל הזרעה - IUI, היא בעצם השבחה. גם אם הזרע מעולה. אסור להזריק זרע בלי שמשביחים / שוטפים אותו.
בהצלחה מותק.
אני יודעת. מה שהתכוונתי להגיד הוא שעשינו את ההזרעה לצורך תהליך ההשבחה. כלומר, קודם ניסינו טבעי, רק עם מעקב ותמיכה של אנדומטרין וכשהסתבר שהזרע לא משהו, עברנו מיחסים להזרעה (כדי שנוכל לבצע השבחה). מקווה שהסברתי ברור