היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אני יודעת שאתן לא, גם בגלל שיש חוק וגם בגלל שאתן כאלה צדיקות
13 תגובות
עמוד 1
היי, אני בדרך כלל נמצאת יותר בפורום השכן אך לא יכולתי להתעלם מהכותרת.
אין לך מושג כמה ריגשת אותי. שני הוריי רתוקים לכסאות גלגלים, ואמא שלי לאחרונה נבחרה להנהיג את מאבק הנכים המחודש. כל יום חדש הוא מאבק בשבילם - לא רק מבחינת הזכויות בביטוח לאומי אלא גם על ההבנה של הקהל כולו - כל יום מחדש הם צריכים להתחנן שיפנו להם מקום חניה של נכים, כל יום אמא שלי מוצאת עצמה מחוץ לשירותי נכים באזורים ציבוריים הנעולים כי אנשים התעצלו לחכות בתור או ש- הגרוע ביותר - החליטו לנצל את שירותי הנכים לעשן סיגריה! אני מתרגשת לקרוא שאיכפת לך. שאת מנסה לשנות ולעזור. תודה לך, הלוואי והמסר יחלחל הלאה
וואי לא ידעתי
אוי באמת???????? אני האמת הייתי נכנסת לשם כשהייתי עם עגלה, אז בתא הגדול יש מספיק מקום ... אבל זה ממש קשה מה שאת מספרת .. טוב שאת מסבה את תשומת ליבנו כי אני למשל עכשנו מרגישה חרא אם עשיתי משהו לא בסדר...
יואו פנינה את כזאת רגישה
את האמת אני חונה בחניית נכים אם אין מקום אחר כי יש לי תג נכה
פעם אחת בחיי החניתי בחנית נכים... הייתי בחודש תשיעי עם שלשול מטורף שהוביל כמה שעות אחרי כן ללידה.. נאלצנו להחנות מהר וקרוב לשירותים , כל החניון היה תפוס חוץ מחניות הנכים.. בשל מצבי הפקח ויתר... ככה? בשום אופן אני לא אחנה בחנית נכים. שירותי נכים אני משתמשת אם אני עם 3 הבנים לבדי... צריך לרסן בעגלה את הקטן והאמצעי.. ואין מצב להשאיר אותם בחוץ לבד סורי.
האמת היא אני לא אהיה צדיקה ואודה שיצא לי לא פעם ולא פעמיים להיכנס לשירותי נכים - כשהייתי עם להב!!! מסיבה אחת פשוטה - הרבה יותר קל להיכנס יחד עם העגלה, במקום לשבת להשתין עם דלת פתוחה כדי להיות בקשר עין עם הילדה
לא חשבתי על זה אף פעם אני תמיד נכנסת שאני עם הילדים כי אני לא מוכנה להשאיר אותם לבד מחוץ לשירותים. מה שאת כותבת כל כך נכון ומרגש שאכפת לך, אבל בזמן האחרון אני שומעת ורואה כל כך הרבה אנשים "נכים" - שפשוט "רוכבים" על הפתחים שהמדינה הדפוקה שלנו נותנת לאנשים עם מוגבלויות. אם תשימי לב כל כך הרבה אנשים מקבלים תו נכה על נכויות קלות שבכלל לא קשורות לנכות גפיים. אני מכירה אדם שנפגע בעיין בתאונת עבודה ויש לו פגיעה בראיה ופגיעה אסטטית. אם הוא מסוגל לנהוג, למה מגיע לו תו נכה?? אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה כי נתקלתי במקרים אחרים.
מיטל
מיטל שלום,
ישנם שני סוגי תוי נכים: תו נכה רגיל ותו נכה-עגלה. חניות הנכים מיועדות יותר לבעלי תוי העגלה כיוון שהם רתוקים לכסאות גלגלים ואין להם אופציה אחרת לחניה. האמיני לי שביטוח לאומי מוציא את המיץ לפני שהוא נותן תווים כאלו. ובכלל - רמאים יש בכל מקום וזה לא אומר שצריך לזלזל בנכים ולא להתחשב בהם...
ליהי ג.
א. לא זלזלתי לרגע! ב. בקניונים אני לא רואה את ההבדל במקומות החנייה המסומנים. אני לא חושבת שלכל סוג נכות מגיע תו נכה. יש לי חברה שהילד שלה סובל מ-PDD והיא הוציאה תו נכה בלי בעיה. ג. הבעיה היא לא עם העבודה שביטוח לאומי עושה, אלא עם החוקים המפגרים שיש לנו במדינה. תראי לי עוד מדינה בעולם עם אחוז "נכים" כל כך גבוה. באמת חבל כי זה פוגע בנזקקים באמת.