היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי פעם שמעה על דבר כזה? אי ספיקת חייך? וחייך טיפה קצר? ובריחת אויר בשל כך דרך האף??????? אומנם הרופא היום גילה שיש לדנדוש את זה אבל ברמה הקלה למזלי לא מצריך התערבות כירוגית נוספת הסביר לי שיש מצבים יותר חזקים המצריכים ניתוחים וכאילו רשם חוו"ד לקלינאית וההבחנה שלה נכונה מאוד ומכאן זה הטיפול שלה ושלנו עם דנדוש המון המון המון תירגולים ביקש לחזור אליו לביקורת בחודש פברואר איזה "כייף" הרומן עם הרופא א.א.ג ממש לא חלמתי על זה
14 תגובות
עמוד 1
העיקר שהכול בסדר
אבל למה הוא לא מתייחס לבדיקת שמיעה?
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
כי לא בדקו את כל הפרמטרים ודנדוש לא שיתפה כל כך פעולה. לא בדקו את השמיעה עם האוזניות כי לא נתנה שיגעו לה באוזן ימין בכלל. אמר שעוד כמה חודשים נחזור על הבדיקה היא שומעת מעולה מה שצריך והעיקר שקשה זה צלילים נמוכים ועל זה נתגבר לא סוף העולם שלא שומעת מאוד נמוך לא יתן לה כלום כרגעומה שחשוב בדקו את עצם השמיעה לדיבור וזה יצא מעולה ז"א לא אמורה להיות בעיה בדיבור אבל יש כרגע בריחת אויר דרך האף וזה מה שצריך לטפל
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
שיהיה בהצלחה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה מילנוש והייתי שמחה לתגובות נוספות לגבי זה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
לקח לי זמן עד שהבנתי על מה מדובר
[[[
שיהיה בהצלחה
]
בהצלחה
תודה נטלי למזלי זה קל ופתיר ללא התערבות ניתוחית נוספת כי לא הייתי עומדת באחד נוסף אבל תודה לאל דנדוש מדברת המון שרה את השפן הקטן כמה שקשה לה היא מנסה מאוד (דנדוש כרגע בעיכוב התפתחות השפה של חצי שנה בה אני רודפת אחרי התפתחות הילד לקבל מהם קלינאית מכאן נבע היעכוב לא האמינו לי) והיום הכנתי את הגננת במעון ששבוע הבא אני מביאה להם קצת הוראות מקלינאית התיקשורת שבמקביל אלינו אלי לקלינאית למשפחה גם הם יעבדו איתה היא נמצאת הרי רוב היום במעון ולא זקוקה לעזרה אחד על אחד כן זקוקה שיחזרו אחריה בצורה הנכונה
כל הכבוד לך על ההתמדה ולדנדוש על ההתקדמות. [url=http://www.glitterfly.com]
תודה שבי אבל נראה לי שכל אמא תעשה את זה בשביל הילד שלה את הריצות וההתמדה זה טרוויאלי לחלוטין ואני לא חושבת שיש אמא שלא תעשה ככה (את מה שאני עושה) ואם יהיה צורך בעוד יום בשבוע קלינאית בכייף אני אלך
אני חייבת לציין שכל הכבוד לך על הנחישות שלך לטפל בדנדוש בכל בעיה, לרוץ לרופאים לטפל, לנחם ולהיות עם אצבע על הדופק.
לצערי זה לא מובן מאליו.
כל הכבוד ושהבעיה תיפתר מהר ובקלות!
אני חושבת שזה כן מובן מאליו שאמא רצה ודואגת לילדים שלה זה חלק מהתפקיד והגדרת ההורות לדאוג לילדים ולצרכים שלהם עד בגרות וכמו שאמרתי בעבר כבר אני מוכנה לעשות הכל אבל הכל למען הילדה שלי גם במחיר שאני לבד כרגע ועם כל הקושי בחלק מן הדברים אני מודה שלפעמים קשה לי מאוד אבל לא אני לא מתלוננת לרגע