אמינות הבדיקה הביתית של Clear Blue - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת משהו לגבי אמינות הבדיקה הביתית של Clear Blue?
    הבוקר יצא לי פס אנכי מאד מאד בהיר ובקושי נראה לעין אבל שמעתי שהבדיקה הספציפית הזו לא כ"כ אמינה - מישהי יודעת מניסיון?
11 תגובות
עמוד 1
  • אני גם שמעתי שהבדיקה אכן לא כ"כ אמינה (אבל רק שמעתי),
    אבל ייתכן במקרה שלך היא מדויקת!
    אני הייתי מציעה לך לקנות יס או נו פרופשיונל! היא מאוד אמינה ומזהה מבטא נמוכה יחסית (בטא 10)

בהצלחה!
  • אני בהחלט אקנה בדיקה נוספת ואני מקווה שהתוצאה תהיה חיובית למרות שבאינטואיציה שלי זה לא..
    בכל אופן זה פשוט מטורף בעיני שיש בשוק בדיקות כאלו שיכולות להראות הריון גם כשאין, על גבול החוצפה!
  • שיהיה בהצלחה
    אם מאחר לך הייתי מציעה לך לעשות בדיקת דם
  • אצלי בשני המקרים היא היתה מדוייקת

[[[

• קודם כל - תודה לכל התומכות, עזרתן לי מאד :)
    ובעצתכן קניתי ערכה נוספת (יס אור נו פרופשיונל) והבוקר יצא שוב פס מאד בהיר אבל בהחלט נראה לעין... האם עכשיו זה ודאי?
    האם העובדה שלקחתי איקקלומין החודש עשויה להטות את תוצאות הבדיקה?
    אני כמובן קובעת תור לרופא פשוט מפחדת להתאכזב..
    מקווה לטוב :)
  • כמה ימים את באיחור? זה בהחלט סימן חיובי...
    אם עברו שבועיים מהביוץ אז לאיקקלומין בטוח אין השפעה על הבדיקה.
  • אז זהו שאני לא ממש יודעת כי יש לי את המחזור הכי לא סדיר בעולם..
    בעיקרון אני ביום 30 למחזור, יכול להיות שהתוצאה החיובית היא השפעה של האיקקלומין?
  • שמעתי על תרופות אחרות שמשפיעות (אוביטרל) אבל לא שמעתי על האיקקלומין.
  • טוב אז דיברתי עם הרופא ולדעתו אין קשר לנושא האיקקלומין
    הוא אומר שזה לא משנה אם הפס בהיר העיקר שיש פס, אני כבר כ"כ רגילה להתאכזב שאני לא רוצה לבנות על זה אבל אני אדע בוודאות בקרוב.. :)
    תודה על התמיכה בנות, אתן באמת מקסימות!.
  • בשעה טובה!
    פס זה פס!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה