סלט פירות - המלצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אצלנו אוהבים סלט פירות - כזה של פירות החורף
25 תגובות
עמוד 1
  • שתדעי שבזכות קוצץ הסלט הגאוני הזה- אנחנו אוכלים סלא כל יום! לא מוותרים! זה מהיר, זה קל ומשומה, כשהסלט קצוץ כל כך דק ויפה, הוא גם מגרה והופך להיות לטעים יותר

• הקוצץ הזה גאוני. גם אני (ששונאת סלט ועוד יותר לחתוך אותו) אוכלת את זה רק בזכותו.

ולגבי סלט הפירות- טעים בריא ומרענן.
    מה לגבי להוסיף חתיכות בננה קטנות? (אני אישית מתה גם על אלה של הפירות היבשים )....
  • אדווה - גם אצלנו אוכלים הרבה יותר סלט כך.
    אורלי - תותים כרגע ב-60 ש"ח לק"ג, ירד מ-100 ש"ח
  • יש כבר תותים???
  • כמה חבל שאני אלרגית לתותים... זה כל כך טעים... (ואולי מזל? לאור המחיר ההיסטרי הזה?)
  • לא לדבר פה על תותים אני מתגרה
  • יופי תחרמנו אותי על פירות...
    [.

• חחח זוהר
  • רק רזות יכולות להגיד שפירות מחרמנים אותן
  • קרן - הוא חותך יפה, לאו דווקא זה שבקישור, אנחנו קנינו לאחרונה מהום סנטר או ACE לפעמים אנחנו קונים בשוק, הכלי אליו נשפך הכל די שביר, פלסטיק מאיכות לא משהו
  • אז רגע , בילבלת אותי
  • זה שבקישור זה סתם בגלל התמונה
  • אני גם אוהבת את הכלי הזה היה לי אותו והוא נפל לי ושבר ועוד לא קניתי עוד 1
    אני גם אלך להום סנטר לקנות

ו 60 שקל לקילו תותים
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יפעת - זו תחילת תחילתה של העונה, תמיד בתחילת עונה המחירים גבוהים מאוד....

• המצאה החותך הזה..גם לי יש אותו
    אצלינו סלט פירות הולך תמיד עם...קצפת
  • מכשיר מעולה! ראיתי אחד כזה אצל חברה שלי.
    וראיתי איך היא הכינה א הסלט ופשוט תענוג!!!
    אני גם אקנה , אין ספק.

• אני מכינה סלטים לעיתים קרובות- וכמו הפראיירים, פשוט חותכת אותו כל פעם

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יש לי 2 כאילי ואני משתמשת בו רק לחיתוך סלק או סלט ת"א .
    אמא שלי משתמשת בו כל יום , אישית מעדיפה לחתוך ידני עם סכין טובה (יש לי חולשה לסכינים אכותיים ) אם לוקחים בח-ן הרכבה , פירוק שתיפה - יותר מהיר לי לחתוך ידנית , האכות זהה אם לא טובה יותר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה - אצלנו הכל נכנס למדיח, גם לי אין עצבים לשטוף ביד
  • ולי אין עצבים למלא מדיח . אני מתחרפנת רק ממחשבה שיש כלים לא שתופים איפו שהו. אני לא חולת נקיון אבל לא סובלת כלים לא נקיים . אז בסופו של דבר אני הרבה דברים שקשורים לחיתוך עושה ידני - הסיבה שניה שאני אוהבת לבשל וחיתוך יפה, מהיר וסכין אכותים שהבאתי אותו מחו"ל

• כל הכבוד לך! לי ממש אין סבלנות - איפה שאפשר - אני עושה קיצורי דרך, עצלנית - כבר אמרתי?

• לינברי בדיוק אתמול קיבלתי את הוברת של ישרכרט
    ויש שם מכשיר לחיתוך ב 40 ש"ח כולל דמי מישלוח
    זה זול
  • גם אני עצלנית ומחפשת דרכים יעילות . אבל בכל מה שכשור לאוכל מדובר בסוג של טרפיה נפשית . שאני מבשלת אני נחה . אם יש לי מצב רח חראה אז הכי טוב ללכת לבשל משהו טעים ומסובך . ככה ראש עסוק בהחנה ולא במחשבה כמה רע לי .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה