היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מנסה לאסוף מידע לגבי המשך הטיפול... חמישי כבר אמרתי
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
18 תגובות
עמוד 1
אני עברתי 10 הפריות לצערי...! בפרוטוקולים קצרים ( נראה לי איזה 2 טיפולים ) עברתי עם צטרוצייד והשאר גם הקצרים וגם הארוכים עם דקא ... נראה לי שהרופא בוחר ושזה לא קשור לפרוטוקול ... בהצלחה מותק !
הי, נענע יקרה! אני עברתי רק פרוטוקולים ארוכים, כך שאין לי יידע בנושא זה. בכל מקרה שיהיה לך המון המון המון בהצלחה ואמן אמן אמן הטיפול הזה יהיה הטיפול האחרון
לא יודעת לענות לך רק רציתי לאחל לך בהצלחה בטיפול הבא
היי נענע יקירתי "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
היי.
כנסי לפורום פוריות.יש את הרופא דוד ישי תשאלי אותו את השאלה .
כל שאלה שתשאלי הוא ישיב לך עליה.הוא ממש תותח.
עדיף שתשאלי עכשיו שעד הערב יהיה לך תשובה.
בהצלחה מותק.
סורי מותק... את ההפריה הראשונה עשיתי בלי כלום פרוטוקול רצר ישר גונאל F הפרוטוקול החדש עם צטרוטייד מהתחלה. אני כבר לא יכולה לחכות ש תגיע כדי להתחיל אבל היא לא ממש משתפת פעולה...
הי לי היה פרוטוקול קצר גם אם דקא וגם פרוטוקול ארוך עם דקא הרי הרופאים מנסים בכל צורה אם לא קצר אז ארוך וההפך . לגבי השאלה שלך אם יש דבר כזה אז כן יש קצר עם דקא וקצר עם צטרוטייד ואני את שניהם עברתי. לכל אחת זה אינדיוודואלי לפי תוצאות הבדיקות ולפי טיפולים שעברת אני למשל עם הקצר לא נקלטתי.
בהצלחה אירית
קודם כל תודה אירית אני גם עם הקצר וגם עם הארוך לא נקלטתי אפשר לדעת איזה פרוטוקול קצר עברת עם דקא? ז״א כמה זמן עבר עד השאיבה מאז שהתחלת להזריק והאם קיבלת מחזור באמצע?
תודה עדי על המילים
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
מתוקה שלי, שיהיה המון בהצלחה, אני ממליצה לך בפגישה עם הרופא, לא להשתתק (כמוני), אלא לשאול אותו אם יש עוד אופציות, ומה עושה כל תרופה, ולמה הוא חושב שזה יעזור, תגידי לו שאת רוצה להיות חלק מהתהליך ולא רובוט שרק מבצע.... תסבירי לו שאת רוצה להבין... אני בטוחה שלא יהיה אטום, ויסביר לך הכל, ועל כל האפשרויות.
המון המון בהצלחה, והאמן אמן שלא תצטרכי לסבול עוד, ושהחודש הבא הוא שלך מיה שמחכה לחסידה.....
"עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
בהצלחה מותק
היי ביום השני של המחזור התחלתי דקא וביום השלישי גם דקא וגם מונוגון במשך 10 ימים עד השאיבה זה הפרוטוקול הקצר .