היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, מי שמכירה פעוט בן 3 או 3+, ממשפחה טובה ומכובדת, והכי חשוב שכרגע גובהו מטר ומעלה, בבקשה לפנות אלי!
[[[
40 תגובות
עמוד 1
נראה לי שפה בפורום יש כמה מועמדים בני 3 פלוס שיכולים להתאים שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
[[[
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אז תני לי להרגיע אותך שאת לא לבד... הייתי עם גל בטיפת חלב לפני כחודש והגובה שלה היה 1.05
יפעת, כאן את נוגעת בנקודה רגישה נוספת יש לי נסיכה בפנים, עוברית מתוקה כנראה שגם..... אה..... גבוההההה........... אז כנראה שאני אצטרך לחפש עוד חתן גבוהה.
טוב, לאט לאט, בינתיים נדאג לגדולה שלי אורלי! ואו! 1.05! תקשיבי, אל תיהיי שאננה כל כך תתחילי גם לחפש חתן, בואי נתפלל שבנות שלנו לא יהיו גבוהות אפילו משחקני כדורסל שלפחות עם שחקן כדורסל יוכלו להתחתן
אני לא שאננה בכלל... אמא שלי כבר דואג לזה
הבן שלי יכול להתאים
אמנם רק בן שנתיים ו-5 אבל 97 ס"מ של יופי חינניות וחום.
אבל הוא קצת ביישן. הבעיה שלי זה עם הקטנה שלי... שניהם יצאו דומים לאבא...
אחיין שלי חתן פוטנציאלי
אורלי, בבית ספר ברוסיה גם אני הייתי הכי גבוהה, וגם אותץנו היו מעמידים בשורה לפי גובה, ואני הייתי הכי ראשונה בתור, ג'ירפה של כל הג'ירפות
[[[
אז יש לי בשבילך שתי חתנים שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
נטלי, אין בעיה! כמו כפפה ליד. הבן שלי מאד מאד אוהב לחלק את הצעצועים שלו בעייתי משהו. איך העיניים שלו מאירות כשהוא רואה מישהו נהנה מהדברים שלו... חננה טוב לב אמרתי?
יאלה- שידוך!
תגידי, גם את לפעמים עושה את הטעות שאת רואה לפניך ילד גדול, תמיר וגבוה ושוכחת שהוא רק תינוק? (אני עושה את זה גם עם התינוקת שלי, שבכלל אין לה אחוזון... ).
טוב שלי קטן לא מבחינת הגיל [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
ואי, כמה חתנים מעולים ומשובחים יש לנו כאן
[[[
אני עם את רוצה אבל רגע מה אני יקבל בתמורה
love_ofek
[[[
יש לי שניים אבל הם זקנים בשבילך בן 17.5 עובר מבדקים לקורס טייס כרגע 1.9 מ' עיניים כחולות שער שחור. ובן 13 1.85 מ 'רוצה להיות רופא או וטרינר . אגב גם אני עד גיל 15 הייתי הכי גבוה בכיתה עצרתי ב1.68 .כשסיימנו יב הייתי בין הנמוכים בכיתה. גם נועה שלי היום 97 ס"מ. לא מחפשת לה חתן ולא מרשה לה להתחתן לפני גיל 25-27 , שתלמד מה שרוצה רק שלא תיהיה מורה. ותמצא תרופה לסרטן ותקבל פרס נובל ועוד הרבה דברים אבל העיקר שתיהיה בריאה ומאושרת וכך האפרוחים של כלונו. [url=http://www.glitterfly.com]
מאמי- כבר אמרתי לך שאני מתאהבת בה וירטואלית
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לדעתי היא עוד ממשיכה לגבוהה... ולא רק בגלל הגובה היא יכולה להיות דוגמנית
שבי, כל הכבוד לגברברים שלך!
[[[
פ-נ-ו דרך פ-נ-ו דרך!!! מצאנו את סינדרל (בתרגום חופשי: סינדרלה בזכר)
הגבר גבר שלי פשוט מושלם- עונה על כל התיאורים- גבוה, יודע לחזר אחרי נשים יפות (אמא שלו
בייבי בום 83
[[[
לא על סוס לבן- על בימבה מנגנת! עם אורות! וגלגלים זוהרים! בכל אופן- כדאי שבבוא הזמן יקבעו בפלאפון דור 25 ערב בליינד דייט
מצחיקות
בייבי בום היפלת אותי!!!!!!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מילנה
[[[
אנחנו בני 4 וקצת חולמים להיות טייס אזרחי בחברת אל-על או לופטהנזה (זה בני בעצמו בחר כן ). הבעיה יחידה זה שהוא גבר תפוס ודי רודף שמלות באופי שלו
וואו אורלי חשבתי שאני המוזרה היחידה שקיבלה מחזור בגיל 9.5
אאאא, אני רואה שיש כמה מתמודדים פוטנציאליים ברשימה אז אצלי יש שלושה בנים אצילים שוחרי שלום-מרביצים רק עם האגרוף-כי הבינו שעם הנעל זה כואב מדי אחד לשני
זיוי הבחור בעל עיניים כחולות שקופות אמנם כבר בן 4 ואת ביקשת עד גיל 3, אך הוא בהחלט ילדון גבוה לגילו. תמיד היה באחוזון 95 ובגובה מעל האחוזון
אניה אין לי מושג איך זה קרה - הייתי בטוחה שזהר מובטח ללהב
סליחה סיון, צריך להשאיר את העיניים ואזניים פתוחות-מעין לי לדעת שלהב עדיין בעניין של זהר אחרי המכה שהיא חטפה בגן
אניה וסיוון
[[[
יואב שלי גבוה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל יכול להיות שהוא כבר תפוס, הוא חבר של כל הבנות בגן, כל יום של מישהי אחרת יום נישואין
אניה את חייבת להבין מדובר בילד מאוד אגרסיבי הוא כל הזמן מציק ללהב, ולכן מהפחד היא נאלצה להתחבק איתו - זה היה בחוסר רצון מוחלט ליבה (נו טוב ליבי) שמור עמוק לזהר
נטלי- חשבתי שיש לך בן בדרך