קצת קשה אבל יוצאת לדרך חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום אצל הרופאה....לאחר צילום רחם שנראה כתקין.
    כמו שאתן יודעות אני לא מקבלת כלל מחזור ומן הסתם אין לי כנראה ביוץ.
    חודש שעבר התחלתי עם איקקלומין-כדור אחד במשך 5 ימים ולמרות זה לא נקלטתי.
    החודש אם לא אקבל מחזור אז אצטרך לקחת דופסטון0כדורים לקבלת ווסת) ומהיום השני למחזור להתחיל לעשות זריקות פורגון-75 יחידות.
    אני מאוד מפחדת וקצת המומה אבל מקווה שיהיה בסדר.
    הרופאה שלי החליטה לא לתת לי איקקלומין למרות שהיה לי רק טיפול בודד איתו,היא אמרה לי שהיא לא מאמינה בזה והאיקקלומין גורם לצ'יסטות וגם לרירית דקה.
    אז זהו אני מתחילה עם זריקות ומקווה שזה יצליח.
    יש פה מישהי שעברה את הטיפול הזה?האם יש תופעות לוואי?
    אודה לכם.........
    http://www.holdthatpic.com/
15 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • היי,
    קודם כל שיהיה המון בהצלחה, אני לא מכירה את הטיפול אצלי ישר הלכנו הIVF אז לצערי אני לא יכולה לעזור מעבר ללחזק אותך בתהליך
  • CANWAIT-אם אפשר לשאול למה ישר הלכת לטיפול של הפריה ולא ניסית קודם כל הזרעה?
    ורוצה להיות כבר אמא-תודה על התמיכה.
  • בהצלחה מותק
  • פיוריגון זה ממש כלום, זריקה עצמית - אצלי בעלי הזריק לי, המחט פצפונת,
    אין מה לפחד וגם מינון 75 הוא די נמוך, אני הזרקתי 150 להריון הקודם, ובפעם הזאת אני עושה ישר הפריות והזרקתי פיוריגון 225.
    אל תהיי מודאגת,
    הכל יהיה בסדר
  • בהצלחה מתוקה

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • בטח שאפשר לשאול
    לבעלי יש וריקוצלה רמה שלוש שזה בפני עצמו לא כל כך נורא הבעיה היא שתוצאות בדיקת הזרע שלו על הפנים בכל הפרמטרים החשובים: גם אין כמות , גם אין תנועה וגם המורפולוגיה על הפנים. מבדיקה לבדיקה הנתונים רק הולכים ויורדים כל פעם קצת...
    ואני כבר נורא רוצה הריון אז בהחלטה יחד עם הרופא המדהים שלי החלטנו לוותר על הזרעות כיוון שבמקרה שלנו עם הבעיה הזאת הסיכוי הוא מאוד נמוך
    למרות שתמיד יש סיכוי ל\ואפילו להריון טבעי לא רציתי להמתין את הלכנו יש להפריה ובהפריה גילו שיש צורך בICSI שזה כאשר מזריקים זרעון ישר לביתית ולא רק מניחים אותם יחד בצלוחית.

זהו... אם את רוצה לדעת עוד משהו רק תשאלי
  • לCANTWAUT ולשאר הבנות תודה רבה על התמיכה אתן מקסימות
    בתקווה שזה יהיה הטיפול האחרון לכולנו החודש ושכולנו נחבוק תינוקי
  • בהצלחה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • שיהיה המון בהצלחה
    גם אני מפסיקה את האיקקלומין אחרי 2 סבבים שגרמו לי רק לציסטות ולכאבים, חודש הבא אגש לצילום רחם בבי"ח, ואז אעבור גם לזריקות.
  • היי, הסיפור שלנו דומה. גם אצלי פתאום נעלמה הווסת ומטבע הדברים גם ביוץ לא היה.
    פתאום הווסת שלי הופיאה אחרי שנתיים וחצי לבד והרופא החליט לתת לי מינון נורא נמוך של חצי כדור 5 ימים. ביום ראשון הם עושים לי בדיקה LH ואם הכל בסדר אז יום א' אחרי זה בדיקת בטא. הרירית דווקא התעבתה קצת סוף סוף. אני חושבת שאם זה ייצא שלילי הוא יעלה לי את המינון לכדור שלם. אבל את יודעת כמה ניסיונות הם נוהגים לתת לאיקקלומין ? כי אין לי מושג. ואני לא ממש מרגישה כאילו זה נקלט . ואז הם עוברים אוטומטית לזריקות ? מה את יודעת על זה ?

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • מוכנה לקרב- לכל אחת המינון שונה אני גם קבלתי כדור והגוף הגיב יפה והיה ביוץ אבל זה לא עזר כל כך לא נקלטתי........
    את האמת היא נסתה איתי חודש של איקקלומין........עברתי צילום רחם השבוע ואני מתחילה זריקות.
    את האמת אני לא רוצה לבזבז זמן וסתם להיות תלויה בכדורים האלה אני ממשיכה הלאה.
    יש כאלה שמנסים כמה חודשים בטיפול האיקקלומין אבל הרופאה שלי לא חושבת שזה כנראה מספיק טוב ולא מרמינה באיקקלומין והיא גם אומרת שזה גורם לרירית הרחם להיות דקה מה שגם במקרה שלי וגם שלך לא כל כך מתאים.
    אני חושבת שעקב כך שהרירית שלנו דקה אנחנו לא מקבלות מחזור......זאת ההשערה שלי.
    מה שכן יש לי שחלות פוליסטיות גם לך?יש לך כבר ילדים?
  • אין לי שחלות פוליסטיות. הרירית שלי הייתה מאד דקה והתעבתה ל-5.3 שאני לא יודעת כמה זה טוב יחסית עדיין.
    יש לי שני ילדים מהממים שבאו טבעי ורק אחרי זה הווסת הפסיקה לבוא והתחילו הבלאגנים.
    נראה שהרופא שלי דווקא מאמין בתרופה הזו, לפחות עבורי.
    לך אני מבינה גם יש ילד ?!

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • היי מורי

אמן שבעזרת ה' אכן זה הטיפול האחרון

אין לי כל כך מה להגיד לגבי הטיפול

כי אין לי ושג לעולם לא עשיתי הזרעה

עברתי ישר להפרייה

ישר כוח
    ואל תשכחי לעולם
    אין יאוש בעולם כלל

בסוף הכל מגיע...
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • מוכנה לקרב-כן יש לי ילד בן שנתיים ו7 חודשים איתו נקלטתי על הפעם הראשונה טבעי.
    משום מה לפני 5 חודשים הווסת הפסיקה ומאז התחילו כל הבעיות.
    אני מקווה שיצליח לך ובכלל שיצליח לכולנו בכל טיפול שנעשה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה