שיתוף - אלימות בבית הספר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות
    אביאל שלי בכיתה א' וכבר יומיים שהוא חוזר מבית הספר ומספר לי שאחד הילדים בכיתה מבקש ממנו דברים שהוא מביא ואם הוא לא יביא לו את מה שהוא ביקש אז הוא יטפל בו ומביא מיד את דוד שלו מכיתה ו' כדאי להרביץ לאביאל.
    אתמול בבוקר אביאל לקח שני שקיות שוקו לכיתה אז אני שואלת אותו למה שניים הוא אומר את לא מבינה שאני חייב להביא גם לו אני כל כך כעסתי ואמרתי לו אביאל אני ביום שישי יגיע לבית הספר, אתמול בצהריים אביאל חוזר מבית הספר ואומר לי אמא היום הילד הזה אמר לי שאם אני לא יוצא מהכיתה למגרש של הגדולים כי יש שני מגרשים של כיתות א' ב' ומגרש אחד של ג'-ו' אז אני יעשה לך סימנים בפנים עם ענף או מקל אני אמרתי לאביאל עד פה אני בא לבית הספר מחר בבוקר. אביאל לא יכל להירדם עד מאוחר בלילה הוא היה במתח. בבוקר הגענו לבית הספר אני בעלי ואביאל ודברנו עם המורה והיא היתה מזועזעת ממה שהיא שומעת ואמרה לילד שהיום הוא ודוד שלו עולים למנהלת לטפל בנושא הזה אחת ולתמיד אתם לא יודעת מיד אחרי השיחה אביאל רץ לברזיה ושתף את הפנים והתחיל לשתות מים מסכן שלי כמה מתח נפשי ילד כזה קטן צריך לעבור בגלל שיש ילדים אלימים. תמיד צריך להיות עם יד על הדופק.
    מצטערת שיצא ארוך אבל הייתי חייבת לשפוך.
    רחל

28 תגובות
עמוד 1
  • וואו איזה תסכול איזה באסה...
    מסכנונצ'יק זה בטח ממש הלחיץ אותו...
    איזה ילדים..
    [.

• אני בהלם

• איזה ילדים
  • כל הכבוד שהוא סיפר לך!
    יש ילדים שמפחדים אפילו לספר להורים שלהם.
    כל הכבוד שטיפלתם בזה כבר היום!
    אין ספק שלאביאל היה חשוב מאוד לדעת שהוריו מאחוריו ומגינים עליו.
    אוף!!!!!!!!!!! מה שהם צריכים לעבור!!!!!!!!!!!!!
  • אוי מסכן קטן אני כל כך מבינה לליבו
  • כן עצוב מאוד אביאל עוד ילד שהולך לישון בשעה 19:00 כל יום ואתמול עד השעה 21:00 הוא רק מתקלט לי אמא הוא אמר לי ככה ואמר לי ככה וכל היום לא הפסיק לדבר על זה ואמרתי לו אין לך מה לדאוג אמא פה הכל יהיה בסדר אתה צריך לדאוג לזה להיות ילד טוב בבית הספר להקשיב לכללים ללמוד ואני יסדר את כל השאר.
    הוא כבר יומיים לוקח יותר שוקו לבית הספר עוד שקית של קורנפלקס ואני אומרת לו למה הוא עונה אני חייב את לא מבינה אז אמרתי לו אתה לא חייב לאף אחד כלום מה חייב אתה חייב רק דבר אחד ללמוד ולהקשיב למורים וזהו היום בצהריים אני מחכה ללכת שוב לבית הספר לאסוף אותו כדאי לראות מה קורה והאם הענין טופל.

• מסכנון קטן... דברים כאלה גורמים לי לדמעות

כל הכבוד על הטיפול.
    תעקבי אחרי זה...

בתקופה הזו אביאל יצטרך המון חיזוקים לביטחון העצמי... דברים כאלה יכולים לגרום לילד קטן להרגיש חסר אונים ופגוע... תחזקי אותו כמה שרק אפשר, שיזמין המון חברים ושירגיש שייך ואהוב (אז אולי אם הבריון יראה שהוא "מקובל" ובקבוצה גדולה אז ירתע מלהיטפל אליו)
    ותני לו להרגיש- ממש כמו שעשית עד כה- שאת ואביו תמיד תהיו בשבילו כמשענת וכחומה מגינה.

• אני בשוק!!!!

• פשוט נורא!!! אין מילים
  • בנות אביאל שלי מספר לי הכל ככה חינכתי אותם את כדאי כך שהם מספרים גם לפעמים מה המורה הוא הגננת לבשו ומה אמרו לילדים אחרים.
    ואביאל הוא ילד מאוד מקובל וחבורתי וילד מאוד אהוב על החברים בכיתה הוא מן מנהיג שכזה אבל הילד הזה מהכיתה החליט שאביאל צריך להביא לו את הדברים שלו והכי נורא בסיפור הזה שאביאל יש פחד מילד בכיתה ו' שהוא דוד של הילד הזה שמאיים עליו.

• בוא'נה בא לי לתפוס את הילד הזה והדוד שלו
    ולקרוע אותם מכות!!!!!!!!!!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אור-טל היי אני לא דואגת כי אחרי הטיפול של המנהלת עם משהו רק ינסה לפגוע לי בילד אני ישר הולכת להגיש תלונה במשטרה ואני יודעת שאביאל מספר הכל הוא בוטח בי במאה אחוז הוא יודע שאני תמיד שם בשבילו והוא ילד מאוד מאוד עצמאי אבל אני תמיד עם היד על הדופק בודק לכן אני גם בוועד כיתה ואני בקשר עם המנהלת והמורה אז אני יודעת שאנחנו נפטור את הסיפור הזה אחת ולתמיד.

• אל תשכחי לעדכן איך זה נגמר.
    נשיקות מותק וכל הכבוד לך, את מתנהגת באצילות יתרה, נראה לי שאני מזמן הייתי הולכת לדפוק לילדים האלה מכות

• אדוה מותק בהתחלה שקמתי היום בבוקר חשבתי לעצמי שאני הולכת לכסאח את הצורה של הילד הזה והדוד שלו אבל אחרי זה חשבתי לעצמי רגע הבן שלי לא רוצה לראות אלימות ועוד הוא מאויים ומפוחד ובקושי ישן והוא צריך עוד להיכנס לכיתה ללמוד ולא היה בא לי גם לצעוק על ילד וגם להכניס את אביאל ללחץ מיותר אז נגשנו למורה ודברנו איתה והיא ישר חיבקה את אביאל והסבירה לו שבבית הספר הוא צריך להיות מוגן ואין לו מה לדאוג ומי שמאיים אליו הוא רוצה לפגוע בו הוא צריך לספר לה והיא תפתור את הבעיה מיד. אז אני מחכה לשעה 14:30 להגיע לבית הספר לאסוף את אביאל ולראות איך עבר היום מחר אני בבית הספר בלי שום קשר אני כל הזמן בסביבה כי אני וועד כיתה.

• צודקת במאת האחוזים, כל מילה מיותרת

• קודם כל - כל הכבוד לך! עצם זה שהוא סיפר לך מה קורה בביה"ס מראה שיש לך יחסים טובים איתו
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • כן אני תמיד שם לצידו זה גם אחד השיקולים שלי לעבוד עד השעה 13:00 על מנת שאני יוכל לפקח על המשמר למרות שהוא מאוד עצמאי ויש לו בטחון אבל נכנס לו פחד בגלל שהילד הזה הביא את דוד שלו מכיתה ו' והוא ראה שילד גדול מאיים עליו.
    אני כל הזמן בודק לפעמים אני אומרת לעצמי איזה שוטר אני אם זה עם השיעורים ועם זה הלמידה שלו והם למדו לספר לי הכל הכי מצחיק זה לפעמיים שהם מספרים אפילו איזה עגילים חדשות הגננת או המורה באות אני מתה מהם.
    ככה זה גם הקשר שלי עם ההורים שלי אנחנו כמו חברים הכל הם יודעים.

• זה כל כך חשוב... דווקא בגלל שלי לא היה את זה כשהייתי קטנה אני מבינה את החשיבות של הקשר עם ההורים... מתפללת שגם לי יהיה קשר טוב כזה גם כשהבנות יגדלו...
    גם מוריה לפני השינה מספרת לי את ככככללללל מה שקרה בגן - מי בכה ולמה? מי הרביץ למי? איזה שיר הם למדו, במה שיחקו.... ותמיד אני מתעניינת במה שקורה, אולי יותר מדי לפעמים, אני קצת חרדתית בעניין הזה.. מפחדת שייטפלו אליה, שיציקו לה ושלא תדע להתמודד....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • באמת כל הכבוד!!
  • מפחיד אותי לחשוב על זה מה היה קורה אילו זה היה
    קורה לילדים שלי כל הכבוד לאביאל שסיפר ולך שהיית עם יד על הדופק
  • כואב הלב על הילדים שעוברים דברים כאלו וגרועים יותר.
  • כל הכבוד לך, רחל!!

מי ייתן ולא ניאלץ להתמודד עם מקרים כאלו. זה קורע את הלב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • קבלי ממני
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תעקבי כי עם כל הצער שבדבר למערכת החינוך אין יותר מדי כלים לטפל במקרים אלימים . מקווה שהשיחה עפ המנהלת תרגיעה את הילד ואת הדוד שלו.
    תעדכני.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• אני הייתי מאיימת על הילד בבית הספר וליד הצוות "החינוכי" .
    ומבהירה לו שפעם הבאה שהוא יתקרב לבן שלי הוא ימצא את עצמו במלחמה איתי .

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • אלוהים ישמור, לאן הגענו. מה יהיה בגיל יותר מבוגר אים בגיל כזה כבר יש ילדים אלימים ומאיימים. ממש חיים בעולם מפחיד, וכל הזמן להיות עם יד על הדופק. כל הכבוד לך רחל, מקווה שזה יעזור והחלאת אדם יעזוב את הילד שלך ובטח עוד ילדים אחרים לנפשם.
  • כל הכבוד לך על הטיפול

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה