רוצה לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב4 חודשיים אחרונים כשבוע אחרי הווסת אני סובלת מכאבי ראש והתכווצויות של הבטן במשך כמה ימים ופשוט מתאיש אותי..
    הלכתי לרופא והוא נתן לי הפניה חודש הבאה לעשות בדיקות דם ולעשות אולטראסונד יום אחרי הווסת וברגע שיש לי התכווציות חזקות שוב לרוץ ולעשות אולטראסונד בשביל לבדוק מה זה אבל הוא אמר שלפי דעתו זה לא קשור אליו

[
    אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
5 תגובות
עמוד 1
  • הלכת לעשות את US?

לא מכירה את התופעות האלה אבל תבדקי את העניין
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הרופא ביקש שאני ילך לעשות חודש הבאה

[
    אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
  • ממי לא יודעת מה להגיד לך, אני במחזור אין לי תופעות לוואי, אז ביוץ בכלל אני לא יודעת לזהות
  • בזמן הווסת או בזמן הביוץ?

לפעמים, בזמן הווסת, יש לי כאבי ראש וסחרחורות...
    בזמן הביוץ, אני מרגישה כאבי בטן תחתונה - כמו התכווצויות של מחזור...

אבל נראה לי שאצלך מדובר בסיפור אחר לגמרי...

תרגישי טוב!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • היה לי חיידק בדרכי השתן שהרגיש ככה אבל במקרה הוא תקף סמוך למחזור . זה טופל באנטיביוטיקה באותו חודש. זה חזר על עצמו שלושה חודשים אחרי זה אבל לא בתקופת המחזור .
    [url=http://www.glitterfly.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה