היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב, אני חדשה כאן ואשמח להתייעץ איתכן. המחזור האחרון שלי היה ב7.10 והחודש הוא לא הגיע. הייתי אצל רופא נשים עשיתי בדיקת דם והתוצאה יצאה שלילית. הוא נתן לי כדורים להתחלת המחזור. השאלה שלי האם החודש בכל מקרה יתקיים ביוץ? ומה אם אני אכנס להריון ואקח את הכדורים האלה? אני לא רוצה לפגוע בסיכוי להכנס להריון. אשמח לדעת אם מישהי עברה את אותו הדברויודעת מה עושים במקרה כזה. תודה, קרן
5 תגובות
עמוד 1
לי זה קרה 3 פעמים שקיבלתי את הכדורים להתחלת המחזור. אני זוכרת שהרופא אמר שאין סיכון אם אני בהריון שזה רק יכול לשמור על ההריון, ככל הנראה מדובר בהורמונים. הכי טוב שתשאלי בפורום של הרופא (ד"ר ישי) פה באתר הוא בטוח יוכל לענות לך. אני לא יודעת אם יהיה ביוץ כי אני זוכרת שלקחתי את הכדורים ואחרי שבוע בערך קיבלתי מחזור. פעם אחת זה לקח לי קצת יותר זמן. האם יש סיבה לזה שאת לא מקבלת מחזור? זה קרה לך בעבר? יש לך שחלות פוליציסטיות?
בהצלחה
תודה על התגובה:-) לפני כ3 חודשים הפסקתי עם הגלולות, שני המחזורים האחרונים קיבלתי סדיר אחרי 28-29 ימים ופתאום החודש לא הגיע. רופא הנשים שלי לא התרגש וישר נתן לי לקחת כדורים. הוא היה קצת לא נחמד כששאלתי אותו על הביוץ ואמר לי להפסיק להיות לחוצה ושהכל יסתדר... סתם מעצבן... לא לחוצה אבל רוצה לדעת...:-)
בשמחה
איפה הימים שפשוט היינו מחכים לחסידה:-) תודה רבה על התמיכה... שבת שלום
אם לא היה מחזור למה שיהיה ביוץ...? קחי את הכדורים של הרופא... בהצלחה!