תה בריא לילדים ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנטן שלי בן 4 והוא אוהב לשתות תה בבוקר. אני קונה תה ירוק ללא קפאין אבל עדיין לא סגורה על זה שזה בראי. יש תה בריא לילדים ?
4 תגובות
עמוד 1
  • אין תה ספציפי לילדים אבל אני גם קונה את התה הירוק והילדים שלי מאוד אוהבים אותו.צריך לשתות כמו כל דבר אחר במידה
  • תה ירוק זה עם קפאין (תקראי על האריזה)
    אני לא אוהבת לתת קפאין לילדים.
    על אריזות תיונים ללא קפאין רשום בירור - ללא קפאין, אלו הן חליטות צמחים ופירות בד"כ.

• אם כבר שותים תה אז למה שלא יהיה טבעי לגמרי?
    אצלנו אין תה בתיונים... קונים סיידר אמיתי מחנות תבלינים קונים לימונית לואיזה וקמומיל מיובשים טבעי. טעים טעים!
  • ליטוש - נסי להוסיף - גרניום רפואי, מליסה ומרווה (אצלנו זה ללא הקמומיל) - מצויין!
    (עלה-שניים מרווה ועלה אחד גרניום, שיהיה עדין)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה