היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת... השאלה שלי היא... מה זה הנקודות האלה של שומרי משקל ? זה להרשם ? ללכתת באופן קבוע ?
מה עושים ?
כן גם לי נשארו בערך 5 -6 ק"ג להוריד ואשמח לרעיונות...
אה אוקיי סליחה. קודם כל אפשר ללכת, זה מעין קבוצת תמיכה פעם בשבוע נשקלים, מקבלים עצות וטריגר להמשך ולהצלחה. דבר שני לא חייב ללכת. את חוברת הנקודות של שומרי משקל ממש לא קשה להשיג (תכלס אני יכולה לשלוח שלמי שתרצה) לפני משקל גופך הנוכחי נקבעות לך כמה נקודות עליך לאכול יומית. למשל אני 66 צריכה לאכול 20 נקודות כשאשקול 64 ארד ל18 נקודות. בחוברת הנקודות כל מאכל, כל תיבול, כל סוג בשר, וסוג פרי, ממוספר בנקודות. עליך להרכיב את הארוחה היומית שלך לפי כמות הנקודות היומית שלך. בקיצור זה מעין משחק הרכבה - פאזל!!
אני נהנית מהדיאטה הזאת - היא מאתגרת, מלאת אפשרויות, שהרי אין הגבלה לאכול הכל - אבל במינון הנכון - אפשר לאכול שוקולד, רק חבל שבאותו יום תרעבי למוות
מנסיון אישי שלי בשנה האחרונה...לא צריך לעשות דיאטה....או לפחות לא צריך לקרוא לזה ככה...ירדתי 32 קילו בינתיים רק כי החלטתי שאם בא לי שוקולד אז אני אקח קובייה אחת ולא חבילה שלמה...אם בא לי בורקס אני אוכל אחד ולא שלושה...אני פשוט לא עושה דיאטה אלא שיניתי את כל החשיבה שלי לגבי אוכל וזה עובד...ניסיתי שנים לרדת במשקל ואף פעם לא הלך לי כי רק המחשבה על זה ש"אני בדיאטה" הכניסה אותי ללחץ...ואחרי שמתרגלים לאכול מעט אי אפשר לאכול הרבה, הקיבה מתכווצת וזה פשוט בלתי אפשרי מבחינתי היו לאכול יותר מפרוסה אחת של לחם למשל, שבעבר הייתי חיה על לחם כל היום!!!
בהצלחה בנות
ליאתוש אני מסכימה איתך במיליון אחוז - קודם כל דרך החשיבה חייבת להשתנות - לפני הכל זה בראש!!! דבר שני - כשמישהי צריכה לרדת רק 5-6 קילו סימן שהיא לא בעודף משקל רציני מה שאומר ש.... שמירה על ת**** נכונה זה לא הפתרון ולא יעזור זה רק יביא אותה למצב של שמירה על המצב הנוכחי. אני למשל בהתחלה הורדתי בקלות , כמו כלום, 15 קילו. ואז נתקעתי, מה לעשות - הדרך ששמרתי פשוט לא העלתה אותי במשקל. ואז התחלתי את הדיאטה - בינתיים הורדתי 5 קילו ואני מרוצה מאוד כי הגעתי למשקל של לפני ההריון של להב. באהבה, סיון
אני צריכה להוריד 5-6 קילו ולא מצליחה אשמח אפילו להוריד 10 .. זה חלום