:( שבוע וחצי לפני ניתוח ו......................... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב התקף סטרידור עם ברונכיטיס
15 תגובות
עמוד 1
  • שתהיה לה רפואה שלמה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • רפואה שלמה

• במקרים של התקפי סטרידור חוזרים לנו נתנו בזמנו איזה תרופה לחודש (לא סטאורידים וזה סירופ ) וזה מין טיפול מונעה כבסיס לסטרידור זה אלרגיה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • החלמה מהירה
  • תרגישו טוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היא לא מקבלת "סינגולייר" על בסיס יומי ?....
    מעבר לזה..יקירה שלי, קחי אותה לאלרגולוג ...
    בקשי טסטים כלליים..ספרי לו את הכל ואולי באמת
    כל הסרט הזה הוא אלרגיה למשו..
    טל אובחן אלרגי לשום !!! ממי שום !!!
    נדיר מאוד בעולם והנה לטל נמצאה אלרגיה.
    תבקשי הפנייה מרופא הילדים
  • תודה בנות
    היום אחרי טיפול אינטסיבי בבית אינהלציה היה צריך כל 4 שעות בלילה בגלל התקפי השיעול ותרופת סבתא דבר פילאי דנדוש היתה די בסדר למעט 2-3 התקפי שיעול ובגלל זה בריחת פיפי (שמתי לה טיטול רק בגלל התקפי השיעול שלא יברח לה מהשיעול) עד כה לא היה כלום גם חום לא היה היום משמעותי היה רק 38.2 ונתתי לה נרופן על זה למנוע עליה בגלל שידועה כמפרכסת מחום
    ככה היא בסדר גמור היום אבל שוב בקושי מוכנה לגעת באוכל. ובמוקד צורת השקילה שלהם אתמול היתה ממש בזויה והזויה כאחד.
    מחר אני אקח אותה אחר הצהריים לרופאת הילדים גם אספר לה על השקילה נשקול אותה ונראה כמה באמת דנדוש שוקלת.

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• תרגישו טוב!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • שלי, מה קורה באמת בקשר לטיפול מונע?
    כשיש התקפים כ"כ תכופים זה מחייב
  • מיכל צודקת אם לילד יש התקפי סטרידור זה ברוב המקרים סוג של אלרגיה . לנו לא נתנו סונגילור כאנחנו ברוך ה' לא אסטמטיים אלא סטרידור מדי פעם בלבד . אבל אם היו שני התקפים בטווח הזמן קצר (חודשיים ) אז נותנים לו סירופ פעם בים במשך חודש ואז 4-6 חודשים עוברים בשקט .
  • אוי ווי.... מסכנושה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תודה בנות
    דנדוש לא קיבלה כלום כטיפול מונע אך אובחנה ע"י רופאת ריאות בדנה כסובלת מאסטמה של תינוקות ונתנה לי שורה של מותר ואסור
    כבר חודשיים כמעט לא היה התקף בכלל היום כמעט ודנדוש לא השתעלה וגם עכשיו ישנה בלי שיעול השאלה אם לקחת אותה לרופאה או לא מחר אני כן חייבת בגלל שבמוקד טעו לגבי המשקל שלה וגם לדעתי עם הבטניזול (לא שנתתי לה אני נגד ובלי אישור מרופאת הילדים שלה לא נותנת כלום) וכל מי שהרים אותה היום אמר שהיא ממש אבל ממש לא שוקלת 16.5 קילו ואפילו לא מתקרבת מקווה ששני הכדורים שדחפו לה במוקד לא יגרמו לנזק

• מקווה שאתם מרגישים כבר יותר טוב
    החלמה מהירה
  • עם כל הכבוד לידע האישית שלי אני בחיים לא מחליטה על דעת עצמי איזה כדור לתת או לא . גם עם מדובר על רופא מזדמן אז עד הקבלת הרופאה שלו ההמלצות שלו הם הקובעים .
    כדורי בנטוזול זה בודיקורט בצורה יציקה ואם מתחיך לפעול תוך שעתיים נגד סטרידור בצורה יעלה ביותר . שאנו בחו"ל אז במקום אינולציה יש לי כדורים נמסים אלו . גם במקרה של בני אם התקף היה בלילה אז במקום להשאיר אותו ער עם אינולציה עוד 20-25 דק' , הוא מקבל כדור בנטיזול (סטאוריד נגד אלרגיה שמריד נפיחות וכו') ובבוקר מתיל אינולציות . ב80 אחוז מהמקרים אחרי הכדור אין כבר את השיעול הנבכי הזה בכלל .
    אם ילד אסמטי הדבר הכי יעל זה טיפול מונע או בדרף עם סנגלור או גם הטמאופטי למי שאוהב ומאמין בתחום .
  • תודה בנות הלילה היה רגוע ושקט ודנדוש גם ישנה במיטה של גדולים פתחתי לה את המיטה לידי היא נמוכה מאוד כמו מיטת מעבר הרגליים שלה נוגעות בריצפה שהיא יושבת ישנה ממש מעולה עד הבוקר ללא שיעולים
    היום אני לוקחת אותה לרופאה לבדיקה ונחליט מה לעשות ביחד הרופאה של דנדוש היא הקובעת בעיני ולא יכולה לסמוך על רופא אחר שפתאום מעלה לה את המינון ומסתמך על שקילה לא אמיתי ונכונה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה