היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום חמישי האחרון חיכיתי עם יפתח בתור לרופאה (ביקור שגרתי) ושמתי לב שהוא כל הזמן זורק את המוצץ מהפה ומיילל. לאחר כמה ניסיונות להחזיר לו ת'מוצץ לפה, שמתי לב שמשהו מפריע לו. חשבתי אולי שערה.. הצצתי לראות וחשכו עיניי... ראיתי גוש לבן ענק בחיך העליון (בגומה העליונה של החיך). בהתחלה חשבתי שזו חתיכת חלה או לחם שנתקעה לו שם וניסיתי לגרד את זה ולהוציא אבל זה לא יצא והוא צרח... חשבתי שאני מתה. זה היה נראה כמו מוגלה ענקית או פטריה שגדלה למימדים מטורפים. בראש התרוצצו לי המחשבות.. נכנסנו לרופאה - היא הסתכלה ואמרה שהיא בחיים לא ראתה דבר כזה. היא חשבה גם שזו פטריה אבל היא אמרה שזה גדול מידי לפטריה.. בקיצור היא אמרה לי סעי למיון מהר! בדרך התקשרתי לאמא שלי והיא כבר סידרה לי ביקור אצל מומחה אף-אוזן-גרון פרטי מומחה בתחומו -אבל החלטתי קודם לרוץ למיון ואחר כך לנסוע אליו. חיכיתי שבעלי יחזור מהעבודה ונסעתי למיון חיכיתי בתור ואחרי שעה מורטת עצבים הרופאה קיבלה אותנו. היא בודקת אותו טוב טוב ואז היא פותחת לו את הפה. הוא צורחחחח היא: "זה נראה כמו שאריות מזון" "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
20 תגובות
עמוד 1
מזל שאפשר לצחוק על זה!!!
יואו גדול!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה לאל שככה הכל הסתיים והילד בריא!
בהחלט טוב שזה נגמר ככה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
האמת חופשי מצחיק העיקר שהוא בסדר גמור
באמת טוב שאפשר לצחוק על זה
גאיה וקורן שלנו
להבדיל אלפי הבדלות זה מזכיר לי שפעם (כשגרתי לבד) הזמנתי טכנאי למכונת כביסה שפשוט לא עבדה אחרי שעברתי דירה והסתבר שפשוט הברז היה סגור
טוב שאפשר לצחוק על זה עכשיו [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
כן, במבט לאחור זה באמת מצחיק... אבל סליחה! למה אף אחת לא כותבת על הטמטום של הרופאת משפחה ששלחה אותי למיון בלחץ?? אחר כך חשבתי על זה- אם הרופאה אמרה ש"היא לא ראתה דבר כזה בחיים" למה שלא אהיה בלחץ??
סתם חומר למחשבה... בדיעבד... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
צודקת בהחלט! הרופאה יצאה סופר סתומה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
הרופאה סתומה ומזל שהרופאה במיון הבחינה בזה וכי חשוב שבעלך מבסוט