היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות התחלתי טיפול חדש עם גונאלF ויש לי מזרק עם חומר אך ניגמרו לי המחטים אשמח לקבל ממכן אם יש לכן מחטים מיותרים אני גרה בירושלים שבוע מבורך ובהצלחה לכולנו
6 תגובות
עמוד 1
אם את רוצה יש לי חברה שעובדת בקופ"ח מכבי סניף אגריפס בירושלים. אוכל לדאוג שבשלישי זה יחכה לך שם. מתאים לך?
את יכולה לגשת לקופ"ח שלך לבקש מהאחות הם נותנים חופשי בלי בעיה
בהצלחה
אני מנסה לבדוק אפשרות שאולי היא תעביר את זה כבר היום לשם...
הי מלודיה אלפי תודות הצלחתי להשיג מחטים מגמ"ח בוני עולם יש להם כל מה שקשור לפוריות והכל בחינם!!!!!!!!!!!!!!!!! שהחודש יהיה חודש מנצח לכולנו ובשורות טובות
איזה יופי.
רק לידיעתך, אם לא היית מצליחה להשיג מחטים נוספות, היית יכולה להשתמש באותה מחט פעמים, כמובן שהיית צריכה לחטא אותה עם אלכוהול לפני השימוש. המינוס בשימוש חוזר באותה מחט מחוטאת היא שהמחט כבר פחות כהה (חדה) ואז זה יכול מעט יותר לכאוב.
אולי תפרסמי כאן את הטלפון של הגמ"ח הזה לשימוש כולן?
הי !מלודיה רק הרגע חזרתי מהעבודה וראיתי את ההודעה שלך הטלפון של בוני עולם הוא1800300307 אם יש לכן מזרקים כדורים זריקות וכו מיותרות הם ישמחו להעביר לאחרות! בהצלחה לכולנו