היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות!!!!! יש לי מזרק גונאל F 300 אך ניגמרו לי המחטים ויש לי עדין חומר במזרק אני צריכה דחוף מחטים לי שיש לה מיותר אני גרה בירושלים שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו עוד החודש
5 תגובות
עמוד 1
שבוע טוב תות בננה "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
הבעיה שהמחט צריכה להתאים לעט של גונאל F {האם מותר להשתמש עם אותה המחט יותר מפעם אחת? אחרי שאני ינקה אותה באלכוהול?} אוף אף פעם לא הולך לי כלום חלק למה?.............. אני לחוצה
אבל יש מלאאאא מזרקים קטנים בקופסא איך נגמר לך???? אני השתמשתי רק ב4 ויש שם מלא לצערי אני גרה רחוק ממך וגם זרקתי הכל... מצטערת בשורות טובות הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
איך היה לך מלא?בכל קופסא יש רק5 מחטים אוף בא לי לבכות......... איך זה שאין אף אחת מירושלים?......... בנות להתעורר!!!!!!!
לצערי אני לא יכולה לעזור, אבל לדעתי אסור להשתמש באותה מחט פעמיים - זה מה שידוע לי.