עצוב לי... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

היה לי סופ"ש מדהים על בעלי בצפון, ממש נהננו...
    לקראת החזרה עברנו דרך בת דודה שלו שילדה לפני שבועיים, והיה שם עוד בן דוד שגם ביקר שלפני כחצי שנה הביא עם אישתו תאומות (מטיפולים), היו שם 3 תינוקות מסקימים ופשוט קנאתי! כמובן שקנאה טובה, אני מאחלת לכולם רק דברים טובים וחיים מושלמים עם הילדים שלהם, אבל נראה לי ראו לי על הפנים שלא מצאתי את עצמי שם, בת דודה שלו הביאה לי את התינוק להחזיק ולעשות לו "גרפס" ושהחזקתי אותו והוא ישן עליי הרגשתי את הריח התינוקי הזה ואת הנשימות והיתה לי הרגשה עליאית! אני מרגישה כ"כ מוכנה לזה כבר, שחזרנו אמרתי לבעלי שכל כך בא לי כבר תינוק משלנו והוא הוא אמר לי ראיתי עליך שאת מתפרקת שם...אוף.
    אני מנסה 7 חודשים ולא מרגישה לחוצה או שמשהו לא בסדר איתי, אבל הסיטואציה הזאת לגמרי הביאה אותי לקצה...
    שנשמע רק בשורות טובות...

sOsHi
5 תגובות
עמוד 1
  • אל תידאגי כול דבר מגיע בזמנו ובעתו... גם אני כשאני רואה את התינוקות האלה אני מתחילה לקנאות וזה ממש מבאס אבל יש דברים שלוקח להם זמן אבל אומרים כאשר אנשים מתייסרים ויותר קשה להם לקבל את מה שהם רוצים בסוף התוצאה היא הכי חיובית שייש והכי כייפית שייש אז אין מה לדאוג {זה מה שאני אומרת לעצמי} זה ייגיע וכשזה ייגיע אני יהיה הכי מאושרת ...

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...

• אני מכירה את ההרגשה,
    כשניסינו בפעם הראשונה זה לקח לי שנתיים וזה היה לי קשה מאוד.
    כמה שאנחנו רוצות זה קצת צובט בלב לראות תינוקות או נשים בהריון.
    לא מרוע חס וחלילה פשוט מהרצון גם לזכות באושר הזה..

בע"ה זה יגיע גם אליך
  • אני כול כך מבינה את הרגשה
    אני 6 שנים מייחלת לרגע הזה !!!
    את הלכת לביקור אני כולם מסביבי בהריון ועם ילדים
    גיסות , בנות דודות וכו' .
    אפילו עכשיו הגיסות שלי שתיהן בהריון ואני .... אני נצבט לי הלב ...
    לא עליהן חס ושלום אלא עליי ... למה אלי זה לא מגיע...
    כול כך הרבה שנים כול כך הרבה טיפולים .....
    והמדלגת עלי כאילו אני לא שם ... כאילו לא איכפת לה ממני .
    אז נשמה את רק בתחילת דרכך ו7 חודשים זה כלום ( לא בזלזול חס ושלום אלא עד
    שנה אין מה לדאוג בדרך כלל ).
    מותק אני מאחלת לך בהצלחה שהדרך תהיה קצרה ותבשרי לנו בקרוב בשורות טובות ....
  • אני גם מצטרפת לבנות ומאוד מאוד מבינה אותך..אני מנסה מזה 5 חוד' להקלט שוב לאחר הפלה שעברתי בתחילת חודש חמישי ..ועדיין מנסה ומייחלת !!
    אז מאמי אל תתיאשי זו הסיבה שכולנו כאן בפורום ,מקווה ומאחל לי,לך ולכל הבנות בשורות טובות והריונות קלים וארוכים

מיטל
  • יוווו כל כך הרגשתי בהודעה שלך את ההתמוגגות...
    הריח שתיארת וכל היתר פשוט הזדהתי כל כך....
    אני מאחלת לך שזה יקרה בקרוב מאוד...
    ולא היתי מחכה שנה עד לבדיקות ראשוניות
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה