התקררות של תנוקת בת חודשיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מעצבן זה...רוני רק בת חודשיים וממש התקררה לי..המזג האויר המעצבן הזה..הייתי חולה שבוע שיעבר אח"כ גם בעלי נדבק והנה היא עכשיו..אתמול כל הלילה האף שלה סתום מנזלת...והיא ממש משתעלת...ממש כאב לי לשמוע אותה משתעלת כמו גדולה...שמתי לה אלרין אבל אני ממש דואגת אני אקח אותה לרופא אני כ"כ מצטערת עכשיו שהפסקתי להניק....עם נועם הנקתי עד גיל שנה והמערכת חסונית היתה טובה וחזקה שעד גיל שנה לא היתה לה אפילו נזלת בלי עין הרע...ההנקה בהחלט משפיעה..
9 תגובות
עמוד 1
  • רפואה שלמה

• הי מותק
  • החלמה מהירה...

אני יודעת איך זה... גם הבת שלי עכשיו תפסה התקררות...

אם השיעול לא נבחני- שימי אדי מים חמים, טיפות אקליפטוס עוזרות על חיתול לידה ומי המלח...

מעבר לזה לדאוג להרבה שתייה... תכיני בקבוקים שלמים, כמה שתשתה זה טוב.. ולקנח את האף.. כי כשזה מתייבש זה כואב להם עוד יותר...

מה אני מקשקשת.. את בטח מתורגלת מהגדול....

יהיה בסדר. יעבור מהר...
  • החלמה מהירה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מזג האויר ההזוי הזה לא פוסח על אף אחד.... גם ה-2 שלי מקוררות בבוקר...
    לנזלת - טפטפי לה מים עם מלח לאף
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • הייתי איתה אצל הרופאה עשתה לה בדיקת דם באצבע..מסכנונה שלי...בדקה את הריאות ברוך השם נקיות...ואמרה לתת לה אלרין לתינוקות ומוקוליט ..העניין שהרוקחת בסופר פארם אמרה לי מה זה לתינוקת בת חודשיים?אמרתי לעצמי שהרופאה לא היתה נותנת טיפול אם לא היה ראוי..וקניתי אבל שהגעתי הביתה וקראתי רשום בפנים לתינוקות מעל גיל שנתיים אלא לפי דעת הרופא...לתת או לא?ושאלה נוספת נראה לכן שאדי מים קרים עם טיפות אקליפטוס יעזור?

• אני גם השתמשתי במוקליט עם הילדים גם כשהיו מתחת לגיל חצי שנה, כשצריך אז אין ברירה.
    יאיר היה ממש מקורר בגיל חודשיים-שלושה הוא קיבל כמה פעמים אנלהציות.
    את יכולה לעשות אנלהציה רק עם מי מלח
  • אם הרופאה נתנה מרשם, אז כנראה היא יודעת. עובדה שרשום שמתחת לגיל שנתיים רק עם היוועצות ברופא.

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה