כנראה שאין גבול לחוצפה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דניאל נמצאת אצל מטפלת מקסימה
33 תגובות
עמוד 1
  • האמת זאת חוסר אחריות גם המטפלת, ואני כן הייתי כועסת עליה, וכמובן חוצפה של האמא

[[[

• זה קורה כל הזמן.. אני רואה בגנים של הילדות שלי הורים מביאים ילדים חולים לגן ונותנים לילד נורופן בבוקר.
    לפעמים אין ברירה כמה ימי חופש אישה עובדת יכולה כבר לקחת??
  • נכון שמבאס לקחת חופשת מחלה ותמיד רואים את זה בעין לא יפה,וזה תמיד קורה בזמן הכי לא מתאים, אבל אין מה לעשות, הילד חולה - תישארי בבית!!
    למה דניאל צריכה "לסבול" מזה???
    צר לי ליא, אני בהחלט לא מסכימה איתך.

אני מסיכה לחלוטין שהמטפלת לא הייתה בסדר גם כן, אבל על מנת לא לעורר יותר מידי מהומות, אני אסתפק בלהעיר לאמא של הילדה בלבד (לפחות בשלב זה).

והכי מרגיז - הרי לפי החוק "הישב" על היום הראשון של חופשת מחלה הרי לא משלמים... אז בכל פעם שאני נשארת בבית, לא משלמים לי... ואילו אם היא הייתה נשארת, כן היו משלמים, כי בבנקים כן משלמים (הסכם קיבוצי) אז זה עוד יותר מרתיח אותי
  • גם אני לא חושבת שזה בסדר אבל מה היית עושה אם הילדה שלך היתה חולה כל שבוע ואין לך עזרה מאף אחד? היית מסתכנת בפיטורים? כי זה מה שקורה כשלוקחים ימי חופש בלי סוף...ואם המצב הכלכלי על הפנים וחייבים את העבודה, ממש חייבים?
    נטע שלי בשנה הראשונה בגן כל שבוע היה לה משהו אחר :דלקת עיניים, דלקת אוזניים,שלשולים, קוצר נשימה ומה לא... היא היתה יותר בבית מאשר בגן ,כבר שקלתי להוציא אותה מהגן, למזלי אני לא עובדת אז היא היתה בבית.
    זה בהחלט לא בסדר, אבל יש בי צד שמבין את האמהות העובדות.
  • אני מסכימה איתכן בנות, זה פשוט חוצפה.... בעיקר של המטפלת!!!!
    היא ממש לא הייתה צריכה להסכים
  • לי צר לי לאכזב אבל שמדובר בבריאות של הילד שלי לא מעניין אותי מצב הכללי שטף האחד ולא עניין עבודה של האף אחד . וירוס קל אצל ילד אחד יכול להוביאל לאתקף אסטמה או סטרידור אצל משהו אחר . זה מעגל קסם כזה - מספיק שהורה אחד מביא ילד חולה אז למחרת עוד 5 הורים יקחו חופש מחלה בגלל אותו הורה . צר לי מאוד הושים סדר עדיפיות בחיים , ילד זה לא רק כייף והנה
    http://www.holdthatpic.com/
  • טוב, בגלל שאתם מכירים את האמא טוב - אז את כועסת עליה, אבל האחריות היא של המטפלת אם את שואלת אותי. הרי יכולת גם לא להכיר את האמא שמביאה את הילדה החולה שלה לגן ואז למי היית פונה? למטפלת.
    אני חושבת שאת צריכה לעשות "יישור קוו" עם המטפלת ולומר לה שלא מקובל עלייך שהיא מקבלת ילדה חולה. עם בריאות לא משחקים
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • לא עושים דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    חוצפה נוראית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ילד חולה לא צריך מטפלת! הוא צריך את ההורים שלו!
    להשאר עם מישהי שהיא לא ממש מכירה כדי שהאם תוכל ללכת לעבודה.....

חוצפה שהיא מבקשת בכלל מהמטפלת לעשות זאת, והיא עוד יודעת שזה לא בסדר
  • האמת?? אני בהלם מהאישה הזו.

אני מרחמת על המטפלת, היא טובת לב כנראה, ולא יודעת להגיד לא

אבל זו הבריאות של הילדה שלך!!!!!!!

איזו חוצפנית!!!!!!!

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • שיא החוצפה

אני לא מבינה הורים לפעמים מלא המטפלת היתה באה לבית שלך לטפל בילד בסדר
    אבל יש עוד ילדים איך אפשר שהילדים שלי חולים אני רוצה להיות איתם ולטפל בהם ולא מענין אותי עבודה לא עבודה
    ילד חולה זקוק להורים שלו
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מה שמרתיח אותי זה שהיא לא היחידה!!!!!!!

יש הרבה כאלו שנותנים נורופן לילד ושולחים לגן בשביל לא לאבד את העבודה.....זה עצוב, מרגיז ומקומם
  • האמת שזה ממש מעצבן ומסכנה הילדה גם צריכה את אמא שלה שהיא חולה...אבל העניין שבטח לא תגידי כלום כי אתן מכירות אז לא נעים...אבל אני מקווה שדניאל לא תדבק...תגידי בעדינות למטפלת שתגיד לאמא שלכדאי שהילדה תשאר בבית שתתחזק...אגב מתי אני אקפוץ להחזיר לך את המשאבה?אני כ"כ כועסת על עצמי שהפסקתי להניק רוני'לה התקררה לי וממש משתעלת..אולי יכולתי למנוע את זה...תבואי איזה ערב אליי עם הבנות
  • טוב, אני שמחה לראות שאני לא היחידה שחושבת כך.
    אין לכם מושג באיזה קריזה הייתי ביום חמישי בגלל זה
  • אני עם תיקי בעניין הזה לגמרי.
    והאחריות הגדולה יותר לדעתי היא של המטפלת - ולה הייתי מעירה.

מיטל
  • גם בעיני האמא לא בסדר , כי איך אפשר לנטוש (אני בכוונה מתבטאת במילה קצת מוגזמת) ילד שלא מרגיש טוב ? הילדה החולה בטח לא מכירה את המטפלת כ"כ
    ואיזה אחריות המטפלת לוקחת על עצמה
  • אחד מסיבות שהשתחחרתי מצבא זה עניין שידעתי מראש שלהיות בקבע ולהיות אמא שיכולה לב**** זמן לילד לא יסתדר לי אישית ביחד . או שעושים משהו טוב או שלא עושים בכלל .
    לשאיר ילד חולה עם מטפלת זה טוב מבחינתי רק עם מדובר על מטפלת אישית לילד שלך או משפחה שלך אצלך בבית . מספיק שיש ילד אחר לא שלי זה לא בח-ן . למה שאני יקח אחראיות על בריאות של משהו אחר ?
  • מטפלת אישית זה רעיון מצויין למי שלא יכולה להפסיד ימי עבודה.
    לנו יש מטפלת למקרה חירום, אבל לינוי לא הולכת לגן עם חום!
    מה שאלינה כתבה, אני מסכימה לגמרי!
    אצל ילד אחד הוירוס יכול לחלוף מהר, אצל ילד שני זה יכול לגרום לבעיות הרבה יותר רציניות, ולהביא ילד חולה לגן/מטפלת שמטפלת בילדים בריאים זה חוסר אחריות הגובל באגואיזם גמור!

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• דברים כאלה מרתיחים אותי
    איזה חוסר אחריות משני הצדדים

אין ברירה אחרת זה בולשיט
    תמיד יש ברירה אחרת
    האימא לא חייבת להפסיד יום עבודה אם היא לא יכולה
    היא יכולה לחפש אפשרות אחרת
    האבא יכול להישאר בבית.... אולי סבתא ....

• לדעתי את צריכה גם לתאם ציפיות עם המטפלת!
    תסבירי לה שאת לא מוכנה שהיא תקבל ילד חולה כשהיא שומרת על הבת שלך!
    מבחינתי האמא ממשששש הגזימה!!! והמטפלת לקחה על עצמה אחריות גדולה מידי!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם אני מסכימה עם הבנות
    איזה חוצפה !!
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • מצטערת אבל המטפלת אשמה !
    בשום גן / מעון לא ישאירו ילד עם חום אז איך היא מסכימה שאצלה בבית תשב ילדה חולה עם שני תינוקות ?
    האמא ניצלה את ההזדמנות כי לא רצתה להפסיד ימי עבודה אבל המטפלת נתנה לה את האפשרות הזו . אני חושבת שצריך להבהיר למטפלת מה הציפיות שלכם ממנה, כי ברור שזה לא יהיה חד פעמי אם תשתקו לה. ואם מחר היא תיקח ילד שלישי להשגיח עליו ולא תכירו את האמא , את מי תאשימו?
    [url=http://www.glitterfly.com]

• אני חושבת שזו חוצפה של המטפלת
  • אני חושבת שהכוונות אולי טובות, אבל יש לה גם אחריות כלפיכם- צריך לדבר ולהחליט על הדברים מבעוד מועד

• מיכל צדקת בכל מילה חוץ מרכיב פעיל בנורופן - זה איבוטרופן שהרבה יותר חזק מפרצטמול וגם מסוכן יותר את האמת .
  • מקפיצה
  • אורטל
  • אורלי, אנחנו מחכות לעידכון.

מיכלי, אולי לא ידעת, אבל לנורופן/אקמולי ושות' יש תפקיד נוסף,
    חוץ מלהמם את הילד:
    לגרום לגננת/מטפלת על הבוקר לא להרגיש שלילד יש חום,
    וככה לברוח לעבודה.

מעניין, האם הורים כאלה לא מבינים שקודם כל, דבר ראשון,
    הם גורמים נזק וסבל לילד שלהם

[[[

• אורלי, הבעיה כאן שמטפלת יכולה לעשות את אותו הדבר עם ילד אחר, עם ילד של איזה חברה....
    האמא החצופה תפסה טרמפ, וכמובן שצריך להראות לה "מאיפה משתין הדג" כמו שאומרים,
    אבל המטפלת חייבת גם לדעת שתרגילים כאלה לא במקום!
    היום היא לקחה את הילדה של האמא הזאת
    מחר היא תרחם על ילד/ה של חברה ותקח גם אותו,
    אם לא תדברי איתה העניין לא יהיה ברור לה.
    את יכולה להעיר לה יפה בלי להרוס את היחסים הטובים שיש בינכן

[[[

• אורלי - המטפלת בהחלט צריכה גם לקבל הבהרה חד משמעית מכם!!!!!

• האמת המטפלת כנראה התכוונה לטוב
    אבל הייתה צריכה לחשוב לפני העזרה שהציעה
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן