מתרגשת לקראת..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבטחתי עידכונים.
    הייתי אצל הרופא הוא הסביר לי את כל התהליך.הוא אמר לי כאשר אני אקבל וסת להתקשר למרפאה.ביום השלישי למחזור הם מזריקים לי את הזריקה הראשונה ואני כבר למחרת מזריקה לבד [איזה פחד זה לא היה בחלומות שלי ]והוא יגיד לי מתי לבוא לאולטרסאונד.למעקב זקיקים.הרופא אמר שהזקיק מגיע ל 17-18 הוא נותן לי זריקה אוביטרל ל 36 שעות ואז אני באה להזרעה ראשונה שתהיה גם אחרונה בעה"
    בחודשים האחרונים לא רציתי לראות את הוסת.עכשיו אני מחכה כדי להתחיל את הטיפול בה".
    מחר אני אמורה לקבל אני כבר מתחילה להרגיש את הכאבים לפני המחזור.

אני בלחץ =מ=ת=ר=ג=ש=ת= מפחדת טוב ייאלה שיגעתי אתכן

תודה בנות על ההקשבה.
10 תגובות
עמוד 1

• שיהיה בהצלחה
  • אין מה להיות בלחץ!
    הזרעה אחת ואת בהריון!
    בהצלחה
  • אני גם מחכה למחזור שאמור להגיע ואם לא יגיע אז לקחת כדורים ואז מהיום השני למחזור להתחיל לקבל זריקות ולאחר מכן מעקב זקיקים ואוביטרל.
    הלוואי ושה יהיה הטיפול האחרון שלנו הלוואי אין לי כח נפשי לזה החזיקה לך

http://www.holdthatpic.com/
  • הלואי אצלי זה הזרעה ראשונה וכולי תקוה שתהיה אחרונה לי ולכל הבנות.
  • בהצלחה
  • בהצלחה מתוקה שלי,
    הלוואי ויצליח על הטיפול הראשון,

מיה שמחכה לחסידה.....
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי הנסיכה 35

הבטחתי עידכונים.
    הייתי אצל הרופא הוא הסביר לי את כל התהליך.הוא אמר לי כאשר אני אקבל וסת להתקשר למרפאה.ביום השלישי למחזור הם מזריקים לי את הזריקה הראשונה ואני כבר למחרת מזריקה לבד [איזה פחד זה לא היה בחלומות שלי ]והוא יגיד לי מתי לבוא לאולטרסאונד.למעקב זקיקים.הרופא אמר שהזקיק מגיע ל 17-18 הוא נותן לי זריקה אוביטרל ל 36 שעות ואז אני באה להזרעה ראשונה שתהיה גם אחרונה בעה"
    בחודשים האחרונים לא רציתי לראות את הוסת.עכשיו אני מחכה כדי להתחיל את הטיפול בה".
    מחר אני אמורה לקבל אני כבר מתחילה להרגיש את הכאבים לפני המחזור.

אני בלחץ =מ=ת=ר=ג=ש=ת= מפחדת טוב ייאלה שיגעתי אתכן

תודה בנות על ההקשבה.

• תודה לכולכן.

אתן מדהימות.

מיה רוצה תינוקת.טוב שעדכנת אותי האחות אמרה לי שהזקיק יגיע ל 17 היא

מזריקה לי אוביטרל אוביטרול.תודה שעדכנת אותי זה חשוב.

את יודעת היא הפחידה אותי לגבי הסיבוכים.

מה את אומרת?
  • איזה סיבוכים??? גם אני צריכה לעבור הזרעה ראשונה..
    האם קיימים סיבוכים?
  • בהצלחה חמודה.

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה