שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מקסימות.
    כשהולכים לרופא נשים בפעם הראשונה כדי לדעת מה מעכב את ההריון המיוחל, מה תחילה הוא עושה? ומהם השלבים בכלל?
    תודה מראש בשורות טובות...
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל הוא שואל כמה זמן מקיימים יחסי מין ללא הגנה.
    אם את אומרת שנה בערך הוא שולח אותך לפרופיל הורמונלי, בדיקת דם שמתבצעת ביום ה3-5 למחזור.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • זאת אומרת אם קיבלתי היום ויש לו תור רק לשבוע הבא אז פיספסתי החודש???

בשורות טובות...
  • לא תפספסי את החודש, תבקשי מעקב זקיקים החודש, כך תדעי בדיוק מתי את אמורה לבייץ ותקיימי יחסי מין לפי מה שהוא אומר.
    אולי את פשוט מפספסת את הביוץ וזה יפתר בזה.

לגבי מה שהפרופיל ההורמונלי מראה אני לא כ"כ יודעת לענות, אבל נראה לי מהתשובות של הבנות כאן שהוא בין היתר בודק האם את מבייצת, ומעקב זקיקים יכול להראות גם כן.
  • או.קיי , ולמעקב זקיקים יש זמנים אצל הרופא (מיום x...) והאם הוא יעשה לי כבר?
    ואיך עושים את זה?
    סליחה על כמות השאלות בשורות טובות...
  • את אומרת שקיבלת היום וסת. סביר להניח שלא תבייצי לפני שיעברו 10 ימים מהיום.
    מתי התור שלך לרופא שבוע הבא? תשתדלי לקבוע לעוד 9-10 ימים.
    החודש אני הגעתי לרופא ביום ה- 9 לתחילת המחזור, הוא עשה לי אולטרסאונד וגינלי, ואמר לי בדיוק מתי להתחיל לקיים יחסי מין, יום כן יום לא ועד מתי, ומתי לחזור אליו לראות שאכן היה ביוץ.
    אין סיבה שהוא לא יסכים לעשות לך מעקב זקיקים, זה רק על מנת לעזור לך לכוון את יחסי המין לימים של הביוץ, במקום בדיקות הביוץ (שהן גם ככה לא ממש אמינות לדעתי) והרבה יותר טוב מהן.
  • וואי.. למזלי יש לי תור בדיוק עוד 9 ימים בשורות טובות...

• תודה רבה לך little את מקסימה
    כמובן שאעדכן... בשורות טובות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה