שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן לוקח תהליך ההזרעה?האם הוא כואב?יש תופעות לוואי וצריך יום מנוחה מהעבודה?
    אשמל לתשובה מבנות שעברו זאת

http://www.holdthatpic.com/
6 תגובות
עמוד 1
  • חומד אני לא עברתי אבל אתמול ההאחות נתנה לי הסבר וזה ככה

1.ההזרעה היא 10 דקות.

2.זה כמו בדיקה גניקולוגית

3.מנוחה חצי שעה ואפשר לחזור לעינינים רגיל.

אלו ההנחיות שקיבלתי אתמול כי אני לפני הזרעה.

הבנות בפורום שעברו את זה יעדכנו אותך. הן מדהימות ואוהבות לעזור.

בהצלחה
  • היי מותק
    ההזרעה עצמה אורכת מספר דקות, אבל כשעה וחצי לפני אתם צריכים להביא את הדגימה לצורך השבחה.
    זה לא נעים לא נורא, כאב ממש אין, רק חוסר נוחות בגלל הספקולום שמקבע את צוואר הרחם, לעיתים יש מעט דימום אחרי, לפעמים יש תחושה לא נעימה של כאבי בטן/ התכווציות לרוב זה חולף לבד כעבור מספר שעות.
    אין צורך לקחת חופשה מהעבודה, אבל את בהחלט יכולה להחליט שזה יום פינוק עבורך ובמקום לחזור לעבודה ללכת להסתובב עם "הילדים".
    זהו יקירתי שיהיה מלא בהצלחה.
  • היי ענו לך

שיהיה בהצלחה
  • [היי,
    אתמול עשיתי הזרעה....
    לא כואב בכלל. הכל ביחד לוקח 10 דקות.
    קצת ריצות ממקום למקום אבל בגדול שטויות.
    מה שחשוב,תבררי אצל הרופא אם יש לו את כל מה שצריך בשביל זה (סוג של קטטר ומזרק דק). אם לא, ניתן לקנות ברוב מעבדות זרע.
    לא צריך יום חופש.

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • תודה בננות עזרתן לי מאוד
    http://www.holdthatpic.com/

• אני רואה שכבר קיבלת תשובות מפורטות
    אז נשאר לי רק לאחל לך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה