היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול היתה לי שאיבה שאבו לי 9 בציות עד כאן סבבה עכשיו טילפן אליי הרופא ויש רק 2 עוברים איזה באסה רצו לעשות לי החזרה כפולה שזה מגדיל את הסיכויי כנראה שלא יהיה
אני מבואסת !!! אין לי כבר כוחות זה טיפול ה 13 במיספר
15 תגובות
עמוד 1
דבר ראשון אני מעריצה אותך! ובע"ה שיוחזרו לך 2 עוברים בריאים ומקסימים!!
ביהדות 13 הוא מספר טוב אז אולי זה יהיה המזל שלך...
אמןןןןן תודה נשמות על העידוד
קודם כל את תותחית...
אני מעריצה אותך על הסובלנות.כל דבר בעיתו.
גם 2 עוברים זה טוב.עדיף מכלום.
הלואי בעה" שהם יקלטו ובסוף תלדי תאומים בריאים אמן.
אל תתיאשי כל הכבוד לך מותק.
צריך רק אחד מנצח שתינו יודעות את זה
קודם כל שפו על כל הדרך שעברת... אומנם קצת מבאס שיש רק שניים, אבל זה לא אומר שלא יהיה הריון... תנסי לשמור על אופטימיות ואמונה....ואולי הקטנטנים עוד יפתיעו אותך מיה שמחכה לחסידה.....
היי... אני שמחה לשמוע שאת אחרי שאיבה !!! אני קצת בדאון אז לא התעדכנתי חוץ מזה מותק מניסיונך את יודעת שמספיק עובר אחד ... אז יאללה תבשרי לי בשורות טובות בע"ה מחכה לטלפון משמח
תודה בנות הלוואי
שבעוד 9 חודשים ושבועיים תלדי תאומים מדהימים ותצחקי על עצמך במבט לאחור על זה שהתבאסת!
בהצלחה
קרינה אל יאוש מספיק ששניהם יהיו חזקים הכל בידי שמיים "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
קרין, תתעודדי. זה היה בדיוק הסיפור שלי. שאבו 9 אבל הופרו רק 2. החזירו ביום השני אחרי השאיבה 4 תאים ו - 3 תאים. הייתי בטוחה שאבוד והייתי ממש מדוכאת אבל שניהם נקלטו! אז אל תספידי עדיין את הטיפול הזה, הכל יכול לקרות
תודה רבה נשמות
מזל שאתן כאן אתן ממש מעודדות
הרי את יודעת שמה שקובע זה לא הכמות אלא איכות
בהצלחה
אני גם חושבת שעם השניים האלה שרדו וכל השאר מתוך 9 לא שרדו, אז כנראה שהם שניים חזקים מאוד, ואפשר לסמוך עליהם, שיעשו את אמאל'ה מאושרתתתת... מיה שמחכה לחסידה.....